Обновената Toyota C-HR стана по-мощна


1
окт.
2019

Новият Toyota C-HR дебютира на пазара, предлагайки избор от усъвършенствани системи за хибридно задвижване, ново мултимедийно оборудване и промени в дизайна, които подобряват външния вид на модела, запазвайки емблематичните му форми. Към модернизирания хибриден модел с 1.8-литров двигател и мощност 122 к.с. сега се добавя и версия с новата хибридна система Hybrid Dynamic Force с 2-литров двигател с мощност 184 к.с., която разширява гамата от предлагани на клиентите високоефективни хибридни системи за задвижване, като емисиите на C02 започват от 109 г/км за версията с 1.8 литра и от 118 г/км при системата 2.0 Hybrid Dynamic Force (според изискванията на тестовия цикъл WLTP). Освен това, новият Toyota C-HR е оборудван с нова мултимедийна система, която включва възможности за смартфон интеграция чрез Apple CarPlay™ и Android Auto™.

Новият Toyota C-HR остава верен на своя емблематичен външен дизайн, а характерните линии в стила на спортните купета продължават да подчертават неговата самоуверена, открояваща се стилистика. Обърнато е особено внимание както на предната, така и на задната част на купето, като е придадена допълнителна изисканост на този емблематичен модел, а долният спойлер с лаково покритие акцентира върху динамиката на формите в мощната, широка и издигната осанка на Toyota C-HR. Предните и задните светлини са модернизирани с върхова LED технология, като дневните светлини (DRL) и светлините на мигачите са комбинирани в общ елемент и излъчват в обща хомогенна линия над дългите светлини. Новите комбинирани светлини в задната част са свързани в единна изчистена форма посредством лакирания в блестящочерно спойлер.

Новият Toyota C-HR отбелязва внедряването на 2.0-литров хибриден двигател Hybrid Dynamic Force. С максималната си мощност от 184 к.с., тази система съчетава подобрените динамични характеристики с висока ефективност и нисък разход на гориво. Новият модел предлага и подобрената хибридна система с 1.8-литров двигател, предоставяща на клиентите на C-HR възможност за избор между две различни хибридни системи за задвижване. Подобренията в динамично отношение включват модифицирани настройки на електронната система за контрол на поведението на пътя EPS, насочени към подобряване на усещането за волана. Хибридът с 2.0 Hybrid Dynamic Force се възползва и от предимствата на новата конструкция на окачването, която спомага за подобряване комфорта на возене и същевременно запазва отличната динамика в поведението на Toyota C-HR. Всички варианти на модела се отличават и с подобрен пакет от мерки за погасяване на шума и вибрациите с цел по-нататъшно намаляване на шума в купето.

С новия C-HR своята премиера отбелязва нова мултимедийна система, която повишава модерните възможности за свързаност на Toyota. Тази система дава възможност за пълна интеграция на смартфон функциите и поддържа най-новите версии на Apple CarPlay™ и Android Auto™. Също така се поддържа ОТА (Оver Тhe Аir) актуализация на картовата информация, която осигурява на клиентите удобна и бърза навигация с най-новите версии на европейските пътни карти.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >