Обновената Toyota C-HR стана по-мощна


1
окт.
2019

Новият Toyota C-HR дебютира на пазара, предлагайки избор от усъвършенствани системи за хибридно задвижване, ново мултимедийно оборудване и промени в дизайна, които подобряват външния вид на модела, запазвайки емблематичните му форми. Към модернизирания хибриден модел с 1.8-литров двигател и мощност 122 к.с. сега се добавя и версия с новата хибридна система Hybrid Dynamic Force с 2-литров двигател с мощност 184 к.с., която разширява гамата от предлагани на клиентите високоефективни хибридни системи за задвижване, като емисиите на C02 започват от 109 г/км за версията с 1.8 литра и от 118 г/км при системата 2.0 Hybrid Dynamic Force (според изискванията на тестовия цикъл WLTP). Освен това, новият Toyota C-HR е оборудван с нова мултимедийна система, която включва възможности за смартфон интеграция чрез Apple CarPlay™ и Android Auto™.

Новият Toyota C-HR остава верен на своя емблематичен външен дизайн, а характерните линии в стила на спортните купета продължават да подчертават неговата самоуверена, открояваща се стилистика. Обърнато е особено внимание както на предната, така и на задната част на купето, като е придадена допълнителна изисканост на този емблематичен модел, а долният спойлер с лаково покритие акцентира върху динамиката на формите в мощната, широка и издигната осанка на Toyota C-HR. Предните и задните светлини са модернизирани с върхова LED технология, като дневните светлини (DRL) и светлините на мигачите са комбинирани в общ елемент и излъчват в обща хомогенна линия над дългите светлини. Новите комбинирани светлини в задната част са свързани в единна изчистена форма посредством лакирания в блестящочерно спойлер.

Новият Toyota C-HR отбелязва внедряването на 2.0-литров хибриден двигател Hybrid Dynamic Force. С максималната си мощност от 184 к.с., тази система съчетава подобрените динамични характеристики с висока ефективност и нисък разход на гориво. Новият модел предлага и подобрената хибридна система с 1.8-литров двигател, предоставяща на клиентите на C-HR възможност за избор между две различни хибридни системи за задвижване. Подобренията в динамично отношение включват модифицирани настройки на електронната система за контрол на поведението на пътя EPS, насочени към подобряване на усещането за волана. Хибридът с 2.0 Hybrid Dynamic Force се възползва и от предимствата на новата конструкция на окачването, която спомага за подобряване комфорта на возене и същевременно запазва отличната динамика в поведението на Toyota C-HR. Всички варианти на модела се отличават и с подобрен пакет от мерки за погасяване на шума и вибрациите с цел по-нататъшно намаляване на шума в купето.

С новия C-HR своята премиера отбелязва нова мултимедийна система, която повишава модерните възможности за свързаност на Toyota. Тази система дава възможност за пълна интеграция на смартфон функциите и поддържа най-новите версии на Apple CarPlay™ и Android Auto™. Също така се поддържа ОТА (Оver Тhe Аir) актуализация на картовата информация, която осигурява на клиентите удобна и бърза навигация с най-новите версии на европейските пътни карти.

Още по темата

Card image cap
McLaren P1 LM e новият крал на Ринга

30
май
2017

Одобреният за движение по обществените пътища McLaren P1 LM е новият най-бърз автомобил, записал постижение на Нюрбургринг

Card image cap
Жега на лед

15
февр.
2016

Суперспортните автомобили не ставали за зимата? Нищо подобно. Собственик на Lamborghini Diablo VT 6.0 доказва, че горещият „италианец“ доставя огнено удоволствие дори и в най-студения сезон

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: