/ Новoто Subaru Forester дебютира на автомобилния салон в София

Новoто Subaru Forester дебютира на автомобилния салон в София

Субару Италия, официалният представител на Subaru за България, ще представи изцяло новия модел Forester e-Boxer като премиера за България на Автомобилен салон София 2019. Почитателите на марката ще могат да видят отблизо новото пето поколение на популярния модел на щанда на Subaru в Интер Експо Център между 12 и 20 октомври тази година.

От 1997 г. насам Forester печели доверието на клиентите с безопасност и надеждност. Петото поколение Forester съчетава наследството на Subaru, доверието в марката и иновации. Конструиран на глобалната платформа на Subaru (SGP), новият Forester предлага превъзходно пътно поведение и стабилност, високи нива на безопасност, по-добро управление и комфорт при шофиране и изключително ниски нива на вибрации. Новият модел изразява “Dynamic x Solid” философията на дизайна на Subaru. Екстериорът излъчва сила и стабилност с новите странични линии.

По-безопасен от всякога, новият Forester разполага с усъвършенствани технологии за безопасност и е най-технологично напредналият модел в европейската гама на Subaru. Той се предлага стандартно с EyeSight технологията за подпомагане на водача и добавя към своите способности и Driver Monitoring System*, технология за лицево разпознаване, която предупреждава водача при умора или разсеяност по време на път. Новият модел  FORESTER също въвежда и функция Reverse Automatic Braking* /автоматично спиране при заден ход/, за подпомагане на предотвратяването на удари при заден ход.

Новият модел е най-просторният и способен Forester и предлага висококачествен интериор, широко вътрешно пространство и удобно товарно отделение, с компактна батерия и минимално отражение върху пространството за пътници и товари. Общата широчина на FORESTER е увеличена с 20 мм за по-добър комфорт на предните седалки. Междуосието е по-дълго с 30 мм, а разстоянието между предната и задната седалка е увеличено с 33 мм за по-удобно седене.

Със своите 220 мм пътен просвет и сериозни ъгли на заход и отход и междуосов ъгъл, новият FORESTER е добре подготвен за приключения извън пътя. Режимът X-Mode вече се предлага с две функции, за да отговори на различни условия на пътя и времето.

Новият модел запазва отличителната комбинация от Симетричното задвижване на всички колела с новата система на задвижване e-BOXER. Новият Forester e-Boxer е оборудван с най-новата задвижваща система на Subaru – e-Boxer. Тя съчетава 2-литров хоризонтално разположен бензинов двигател с директно впръскване с 80% нови компоненти, електрически мотор и специално разработена трансмисия Lineartronic, за по-гладко, по-линейно, бързо реагиращо ускорение и изключително отзивчив въртящ момент.

 
Системата Subaru e-Boxer контролира разпределението на мощността между бензиновия двигател  и електрическия мотор в зависимост от условията на движение и предлага три режима на работа: Engine driving /Задвижване с двигателя с вътрешно горене/, EV /Електрическо задвижване/, Motor Assist driving /Задвижване с подпомагащ електрически мотор/.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин