Нов Remote Software Upgrade за около 2 млн. автомобила BMW в целия свят


13
окт.
2021

Функцията BMW Remote Software Upgrade осигурява всеобхватни подобрения на важни автомобилни функции, инсталира over-the-air нови дигитални продукти в автомобила и винаги поддържа софтуера на най-актуалното ниво.  Вече за трети път BMW Group предлага over-the-air актуализация, този път за около 2 млн. BMW автомобила в целия свят.

До края на 2021 година по пътищата ще се движат над 2,5 млн. свързани автомобили BMW, от такива с конвенционално задвижване, през Plug-in хибриди до напълно електрически, което е най-големият автомобилен парк на света с възможност за актуализация over-the-air.

С въвеждането на новата BMW Operating System 7 (Ver. 21- 07), на 10 октомври 2021 година стартира най-всеобхватната Remote Software Upgrade кампания на BMW Group. Кампанията стартира в Германия и ще продължи и на другите пазари. Във фокуса й са поставени разширяване обхвата и подобренията в системите за подпомагане на водача. Spotify като част от BMW Connected Music ще разшири възможностите за развлечение в автомобила и ще може да предава и подкасти. Благодарение на M Sound Control водачите на BMW M3 и BMW M4 ще могат да се наслаждават на ново, уникално звуково изживяване при шофиране. Като тези функции осигурява на клиентите по-висок комфорт и още повече радост от шофирането.

Новост при тази кампания е, че през първите две седмици изтеглянето на тази версия ще се предлага ексклузивно за потребителите на My BMW App. След това актуализацията ще е достъпна за всички клиенти като автоматично изтегляне директно в автомобила.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин