Нов шоурум на Great Wall отвори врати в София


2
май
2017

На 28.04, петък, се състоя официалното откриване на новия шоурум на марката Great Wall в столицата.
Новата точка за продажба на автомобилите, произвеждани в България, е на дилъра „Тандер Корпорация“ и се намира на бул. „Цар Борис III“ № 168. Шоурумът се намира в бизнес център „Андромеда“ и се разполага на мястото на стар шоурум на Great Wall, добре познат на много от клиентите на марката.
„Добре дошли в новия дом на Great Wall! Радвам се да Ви посрещнем днес тук и вярваме, че благодарение на работата на екипа ни ще успеем да направим този шоурум още по-успешен, отколкото е бил в миналото“ – така приветства гостите управителят на новото дилърство Георги Борисов.
Освен мениджмънта на „Тандер Корпорация“, които бяха домакин на обедния коктейл, сред гостите на събитието бяха още ръководни фигури от „Българска Автомобилна Индустрия“, които китайската компания Great Wall Motor Ltd. оторизира като официален дистрибутор и производител на марката за България и Европа в края на февруари тази година, уважавани български журналисти, клиенти и собственици на автомобили Great Wall, партньори и приятели на домакините.
Новата локация ще замени досега работещия шоурум на марката на бул. „Симеоновско шосе“ № 102.

Още по темата

Card image cap
Толкова удобен е новият Land Rover Discovery

2
окт.
2016

С новия Discovery Land Rover прави голяма крачка напред по отношение на дизайна. Но какво е положението с практичността? Ние проверихме това!

Card image cap
Долф Лундгрен в реклами на Ford

12
май
2016

Ford се кооперира с екшън-звездата Долф Лундгрен, за да популяризира 3-цилиндровия EcoBoost. Вижте 3-те забавни рекламни спота

Card image cap

В последния брой:

Архив >