Нов шоурум на Great Wall отвори врати в София

0205
2017

На 28.04, петък, се състоя официалното откриване на новия шоурум на марката Great Wall в столицата.
Новата точка за продажба на автомобилите, произвеждани в България, е на дилъра „Тандер Корпорация“ и се намира на бул. „Цар Борис III“ № 168. Шоурумът се намира в бизнес център „Андромеда“ и се разполага на мястото на стар шоурум на Great Wall, добре познат на много от клиентите на марката.
„Добре дошли в новия дом на Great Wall! Радвам се да Ви посрещнем днес тук и вярваме, че благодарение на работата на екипа ни ще успеем да направим този шоурум още по-успешен, отколкото е бил в миналото“ – така приветства гостите управителят на новото дилърство Георги Борисов.
Освен мениджмънта на „Тандер Корпорация“, които бяха домакин на обедния коктейл, сред гостите на събитието бяха още ръководни фигури от „Българска Автомобилна Индустрия“, които китайската компания Great Wall Motor Ltd. оторизира като официален дистрибутор и производител на марката за България и Европа в края на февруари тази година, уважавани български журналисти, клиенти и собственици на автомобили Great Wall, партньори и приятели на домакините.
Новата локация ще замени досега работещия шоурум на марката на бул. „Симеоновско шосе“ № 102.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин