Нов технически център за бутикови Jaguar-и и Land Rover-и

1307
2016

Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) официално откри новия си Технически център в централна Англия. Иновативният завод на стойност 20 милиона британски лири, който се намира близо до Ковънтри, ще бъде седалище на SVO и ще включва зони за производство, боядисване, пускане в експлоатация и презентиране на площ от 20 000 кв. м.
Новият технически център е символ на растежа на Jaguar Land Rover Special Operations – специалното подразделение на Jaguar Land Rover, създадено през юни 2014 г., за да изгради бизнес, отговарящ за водещи автомобилни продукти (SVO), персонализация на автомобили, програми за класически автомобили от Jaguar Land Rover Classic и вълнуваща гама от маркови продукти. 

Техническата база на SVO е много модерен завод, вдъхновен от инженерен център на Formula 1. Той се простира върху 20 000 кв. м., включвайки производствена зона, една от най-екологично съобразните и усъвършенствани зони за боядисване, изработена по поръчка зона за пускане в експлоатация, техническа зона, презентационна зона и офиси. В бъдеще клиентите ще могат чрез покана да посещават изработената по поръчка зона за въвеждане в експлоатация на техническия център, където ще се запознават с безкрайната гама от възможности за създаване и персонализация на техния автомобил Jaguar или Land Rover. Член на дизайнерския екип на Jaguar или Land Rover ще бъде на място, за да помага на клиента в процеса. Ексклузивното преживяване за купувачите ще включва и храната, сервирана на клиентите, които посещават техническия център. Главният готвач със звезди от Мишлен, Греъм Едуардс, който е изучил занаята си в Уест Енд в Лондон и преди е работил с Раймон Блан, е в Центъра, за да създаде меню с ястия, предназначени да подхождат на клиента и използващи най-добрите съставки от този район на Англия.

svotechnicalsuite02v3 (2)

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин