Нов модел картинги в „София Картинг Ринг“


7
февр.
2019

София Картинг Ринг ще зарадва всички фенове на скоростта и адреналина с чисто новия модел картинги Sodi SR 5. От 9-ти февруари всички любители на спортното каране ще могат да пробват и усетят удоволствието и преимуществата на новите картинги само на пистата в Sofia Ring Mall! Сред основните разлики между новите SR5 и предишния модел RX 8 са предното окачвене – по-леката и близка до състезателните машини кормилна уредба. Цялостната концепция е насочена към повече стабилност, комфорт, но и същевремено усещане за състезателна тръпка. Различните решения на задната ос правят усещането за типична рейсинг машина, адаптирана за обикновени клиенти. Новият модел е оборудван с 200-кубиков двигател със 6,5 конски сили, напълно достатъчни, за да изживеете страстта към високите скорости по нов начин!

SR 5 е най-новият и иновативен модел от семейството на френския производител Sodi – доказан световен лидер, който държи най-голям дял от пазара на т.нар. „ренталски“ картинги. Новият SR 5 доставя допълнителен комфорт  и удоволствие на пилотите. Краката на клиента са защитени с интегрираното подово покритие и всеки сам може лесно да регулира разстоянието до педалите за оптимална позиция. Друга характерна разлика е напълно покритата горна част, която цели да предпази мястото на пилота от какъвто и да било контакт с резервоара и двигателя.

Новите картинги осигуряват повече сцепление и така дават възможност за достигане на по-висока скорост. 

София Картинг Ринг е не просто най-голямата закрита картинг писта в България и в нашия регион. Тя е място, където се дава живот на картинг спорта, като се опитва да задоволи както любителските, така и професионалните желания на пилотите.

„За 4-те години на съществуване, ние – София Картинг, водени от желанието да инвестираме в развитието на преживяването на пилотите, променихме трасето на три пъти с нови конфигурации. Година по-късно предложихме на по-опитните пилоти да се докоснат до ново спортно изживяване с по-бързите картинги CRG. Тази година изцяло подменихме картинг парка с новия модел SR5, който цели да удовлетвори всички клиенти по възможно най-добрия начин като осигури комфорт на преживяването от ново поколение.“, споделиха от мениджмънта на пистата.

Отзад има две стоп светлини

Още по темата

Card image cap
Nissan ще се присъедини към Formula Е от сезон 2018-2019

25
окт.
2017

Nissan е първата японска марка, която се присъединява към състезателния шампионат Formula E, за да направи силна връзка със своята Nissan Intelligent Mobility

Card image cap

В последния брой:

Архив >