Нов модел картинги в „София Картинг Ринг“

0702
2019

София Картинг Ринг ще зарадва всички фенове на скоростта и адреналина с чисто новия модел картинги Sodi SR 5. От 9-ти февруари всички любители на спортното каране ще могат да пробват и усетят удоволствието и преимуществата на новите картинги само на пистата в Sofia Ring Mall! Сред основните разлики между новите SR5 и предишния модел RX 8 са предното окачвене – по-леката и близка до състезателните машини кормилна уредба. Цялостната концепция е насочена към повече стабилност, комфорт, но и същевремено усещане за състезателна тръпка. Различните решения на задната ос правят усещането за типична рейсинг машина, адаптирана за обикновени клиенти. Новият модел е оборудван с 200-кубиков двигател със 6,5 конски сили, напълно достатъчни, за да изживеете страстта към високите скорости по нов начин!

SR 5 е най-новият и иновативен модел от семейството на френския производител Sodi – доказан световен лидер, който държи най-голям дял от пазара на т.нар. „ренталски“ картинги. Новият SR 5 доставя допълнителен комфорт  и удоволствие на пилотите. Краката на клиента са защитени с интегрираното подово покритие и всеки сам може лесно да регулира разстоянието до педалите за оптимална позиция. Друга характерна разлика е напълно покритата горна част, която цели да предпази мястото на пилота от какъвто и да било контакт с резервоара и двигателя.

Новите картинги осигуряват повече сцепление и така дават възможност за достигане на по-висока скорост. 

София Картинг Ринг е не просто най-голямата закрита картинг писта в България и в нашия регион. Тя е място, където се дава живот на картинг спорта, като се опитва да задоволи както любителските, така и професионалните желания на пилотите.

„За 4-те години на съществуване, ние – София Картинг, водени от желанието да инвестираме в развитието на преживяването на пилотите, променихме трасето на три пъти с нови конфигурации. Година по-късно предложихме на по-опитните пилоти да се докоснат до ново спортно изживяване с по-бързите картинги CRG. Тази година изцяло подменихме картинг парка с новия модел SR5, който цели да удовлетвори всички клиенти по възможно най-добрия начин като осигури комфорт на преживяването от ново поколение.“, споделиха от мениджмънта на пистата.

Отзад има две стоп светлини

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин