Нов мини-SUV на Hyundai


10
апр.
2019

С Venue Hyundai ще покаже най-малкия си SUV на автомобилния салон в Ню Йорк

Hyundai ще разшири своята гама от SUV-ове в посока надолу – с Venue. Venue ще бъде позициониран под Kona и ще бъде най-малкият SUV на марката. Hyundai ще представя мини-кросоувъра си на автомобилния салон в Ню Йорк (19-ти до 29-ти април 2019 г.) и ще го пусне на американския пазар. Първите официални дизайнерски скици показват наточен малък SUV с много ръбове, който демонстрира прилика с Kona и Tucson при дизайна на предницата си.

Задницата на Venue наподобява с правоъгълните светлини на i10. Като цяло малкият SUV на Hyundai оставя доста добро впечатление с дизайна си.

Конвенционално и изчистено е вътрешното пространство на Venue. Свободно разположен монитор, отстрани вентилационни отвори, бутони за управлението на климатичната инсталация и аудиосистемата. Това подхожда на претенциите на Hyundai, Venue да бъде най-изгодният SUV в портфолиото на корейците. Засега от Hyundai не планират пускане на модела на европейския пазар.

Още по темата

Card image cap
Връзката между MEHARI и E-MEHARI е осъществена!

28
ян.
2016

На салона Ретро автомобили, който се провежда от 3 до 7 февруари 2016 в Париж, Citroen ще сложи на почетно място Mehari. Представен през  май 1968, най-настъпателният автомобил  на марката разбива кодовете на кабриолетите с  пластмасовата си каросерия, поп цветове и очевидно добър характер. Близо 48 години по-късно, Марката възражда този уникален дух с E-Mehari, 100% електрически наследник, представен тук за първи път пред широката общественост. Възможност за посетителите да изпитат истинско връщане "назад към бъдещето"!

Card image cap
От Серия 3 Gran Turismo до електрически скутер

13
сеп.
2016

На автосалона в Париж (1 до 16-ти октомври 2016 г.) BMW ще представи редица новости - между тях обаче и една световна премиера.

Card image cap

В последния брой:

Архив >