Нов мини-SUV на Hyundai


10
апр.
2019

С Venue Hyundai ще покаже най-малкия си SUV на автомобилния салон в Ню Йорк

Hyundai ще разшири своята гама от SUV-ове в посока надолу – с Venue. Venue ще бъде позициониран под Kona и ще бъде най-малкият SUV на марката. Hyundai ще представя мини-кросоувъра си на автомобилния салон в Ню Йорк (19-ти до 29-ти април 2019 г.) и ще го пусне на американския пазар. Първите официални дизайнерски скици показват наточен малък SUV с много ръбове, който демонстрира прилика с Kona и Tucson при дизайна на предницата си.

Задницата на Venue наподобява с правоъгълните светлини на i10. Като цяло малкият SUV на Hyundai оставя доста добро впечатление с дизайна си.

Конвенционално и изчистено е вътрешното пространство на Venue. Свободно разположен монитор, отстрани вентилационни отвори, бутони за управлението на климатичната инсталация и аудиосистемата. Това подхожда на претенциите на Hyundai, Venue да бъде най-изгодният SUV в портфолиото на корейците. Засега от Hyundai не планират пускане на модела на европейския пазар.

Още по темата

Card image cap
Наследникът на СС идва в Женева

24
февр.
2017

От Волфсбург разпространиха нов тийзър на Arteon

Card image cap
Всичко за новото комби на Insignia

6
мар.
2017

Почти едновременно с Insignia от Opel ще пуснат на пазара и новото комби Sports Tourer. Дължината на модела е 5 метра, а AUTO BILD го разгледа отвън и отвътре!

Card image cap
Най-после отново GT3 с ръчни скорости

7
мар.
2017

Porsche се вслуша във феновете: фейслифтът на 911 GT3 се предлага и с механична скоростна кутия!

Card image cap
Subaru готви BRZ STI Sport Concept за Токио

30
дек.
2016

Моделът вероятно няма да притежава радикални промени по задвижването

Card image cap

В последния брой:

Архив >