Нов компактен SUV на Mitsubishi


24
ян.
2017

Има модели автомобили, за които човек от време на време си казва: а, вярно че имаше и такъв. Такъв например е Mitsubishi ASX, който определено не е сред най-продаваните. На автомобилния салон в Женева 2017 (9-ти до 19-ти март) ще бъде показан новият ASX.

Mitsubishi пускат засега само снимка на модела в сянка и наричат модела „новия компактен SUV“. Продължителността на живот на актуалния ASX, който е на пазара от 2010 г., изисква ново поколение.  Обещанието е за по-дълго междуосие с къс заден надвес. На снимката се виждат повече ръбове и извивки. Въпреки новия модел, АSX ще продължи да се произвежда още няколко години. От есента на 2017 г. на пазара ще се появи и новият компактен SUV, който ще бъде с пет сантиметра по-дълъг от ASX, който е с дължина от 4,35 метра.

Засега от Mitsubishi не дават информация за техниката. До момента  ASX се предлагаше с един бензинов мотор със 117 к.с., както и с два дизелови мотора със 114 и 150 к.с. Не е изключено, бензиновият мотор да е с турбо. Сигурно е обаче, че новият ASX ще предлага много повече асистиращи системи. Сред тях са система за автоматично паркиране, асистент за смяна на пътната лента, за предупреждаване за мъртвата зона, както и система, която ще информира двойното задвижване за състоянието на пътната настилка.

Още по темата

Card image cap
Официално: ще има 3-месечна винетка

20
ян.
2017

Годишната винетка вече ще важи за срок от една година от датата на закупуване

Card image cap
Това ще бъде i5

12
сеп.
2017

През 2021 г. BMW ще пусне с i5 конкурент на Tesla Model 3 и пробег от 600 километра. Максималната скорост на модела ще е 200 км/ч

Card image cap
BMW M8 GTE

23
юли
2017

Card image cap

В последния брой:

Архив >