Нов кемпер на базата на Opel Zafira Life

2406
2020

Crosscamp показаха нов кемпер на базата на Opel Zafira Life. Преработката е ориентирана по Toyota-Crosscamp, но цената е по-ниска!

Crosscamp е нова марка на групата Erwin-Hymer и е специализирана в преработката на ванове и микробуси. След Toyota Proace Verso хората от Crosscamp са се заели с идентичния по конструкция Opel Zafira Life. Най-доброто: с базова цена от 84 000 лв. вариантът на Opel е дори с 2000 лв. по-евтин от базовата цена на Crosscamp на базата на Toyota. При това няма да ви се наложи да се отказвате от нищо. Всичко, с което обикновено разполагате в един кемпер, е на борда: място за спане, шкафове и кухненски бокс.

Много от детайлите са ни познати от Verso Crosscamp. Каросерията е идентична, като има подобрения единствено по външния вид: шкафовете са в стил каменна повърхност, има и кухненски блок с газов котлон и мивка, както и места за спане. Можете да си поръчате Crosscamp Life с тента или със стойка за велосипеди. Практично: заради компактния формат, водачът няма да се притеснява и в града. с височина от 1,99 метра повече паркинги са подходящи за кемпера.

Голям избор на опции

При базовия модел клиентите могат да избират между всички видове задвижване на Zafira: на разположение са три дизелови агрегата със 122, 150 или 177 к.с. Могат да бъдат избирани и опции като пакет за лоши пътища с допълнителен клиренс от 25 милиметра, здрава предпазна кора и резервно колело. Предлага се и целият списък от асистенти за водача: асистент за дълги светлини, за предупреждение при наличие на умора у водача, за запазване на пътната лента и асистент за интелигентно регулиране на скоростта, както и система за предупреждение от челен сблъсък и асистент за аварийно спиране.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин