Нов интериор за Rolls-Royce Ghost

0109
2020

Rolls-Royce преработиха най-успешния си модел: Ghost. Моделът ще получи нова инфотейнмънт система и нова техника. AUTO BILD ще ви даде информация.

След шест години Rolls-Royce ще пуснат през 2020 г. третото поколение на Ghost. Без изненади: както и при второто поколение промените са сдържани. Затова пък лимузината е с най-новата техника. На външен вид Ghost остава верен на себе си. Фаровете са малко по-големи и по правоъгълни. Светлинният подпис е променен и кара автомобила да изглежда по-динамичен. При новото поколение на Ghost радиаторната решетка ще бъде осветена.

Отново се залага на V12 двигател

Задницата е по-внушителна и по-представителна. Задните светлини са по-големи и са леко ориентирани настрани. Задната броня на Ghost изпъква с типичните правоъгълни ауспухови тръби. 6,5-литровият Twinturbo-V12 също е преработен. Той продължава да бъде с мощност 571 к.с., но максималният му въртящ момент е увеличен от 780 на 850 Нм.

Интериор, пазарен старт и цена

В интериора има доста промени. Сега в него се влиза през електрически отварящи се врати. Кокпитът е значително редуциран: аналоговите кръгли уреди са отстъпили място на дигитална част, която образува едно цяло с монитора в арматурното табло. Централната конзола е минимализирана и приютява бутони за бърз достъп до инфотейнмънт системата и климатика. Типично за Rolls-Royce акцентът е върху комфорта. Ghost е по-здрав благодарение на алуминиева Spaceframe-архитектура, а за приятното пътуване се грижат двойното задвижване и четирите завиващи колела, както и нова система на окачването. Тя позволява и спортно шофиране. Новият Rolls-Royce Ghost ще се появи на пазара още през 2020 г. Засега от Rolls-Royce не споменават цени, но вероятно те ще се на нивото на предшественика. Което означава около 550 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин