Нов интериор за Niva

1812
2019

Lada най-после ще модернизира интериора на 4×4. Освен това за всъдехода, който преди се казваше Niva, вече се предлагат и някои екстри за сигурност. 

От почти десет години моделът се нарича 4×4 – неговите фенове обаче все още наричат най-популярната Lada Niva. За моделната година 2020 г. вътрешното пространство на рустикалния всъдеход ще получи фейслифт!

Нова централна конзола

Най-големите промени са по значително остарялата централна конзола. С три въртящи се превключвателя в средата и разположена над тях лайстна с бутони фейслифтът на Lada 4×4 изглежда наистина модерен. Модифицирани са дори типичните рустикални вентилационни дюзи – за да може да работи по-ефективно системата. Освен това сега моделът 4×4 е оборудван с два 12-волтови контакта и по-голяма жабка. Скоростомерът в новооформените кръгли уреди с единичен дисплей между тях за бордовия компютър изглежда доста по-модерно.

За първи път подглавници на задните седалки

Новите предни седалки ще предлагат по-добър комфорт на седене, както и по-добра странична опора. При версиите с три врати хората от Lada са подобрили механизма на сгъване, така че пътниците отзад да стигат по-лесно до местата си. Апропо задна седалка: от 2020 г. тя най-после ще бъде оборудвана с два подглавника. Другите екстри по отношение на сигурността са система за аварийно обаждане, свързана със страничната въздушна възглавница на водача, както и дръжки на тавана. Освен това от Lada обещават по-добра шумоизолация и по-малко вибрации във вътрешното пространство.  

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин