Нов дилър на Peugeot и Opel в Стара Загора

1908
2022

„Нова Кар“ ООД е новият оторизиран дилър на марките Peugeot и Opel за региона на Стара Загора. Дружеството е част от група, която е дългогодишен дилър на Volkswagen и Audi за този регион, с което се е доказал като верен партньор в автомобилния сектор.

Автокомплексът се намира на ул. „Богомиловско шосе“ 1-ви км, на западния изход на гр. Стара Загора. Той се простира на обща площ от над 900 кв.м, като шоурумите на Peugeot и Opel заемат около 350 кв.м. Там са изложени най-актуалните модели от двете марки: новият Peugeot 308, вдъхновен от френската елегантност, и Opel Astra, Opel Corsa и Opel Crossland – символи на немските технологии.

За привличането и задържането на клиенти центърът предлага разнообразие от продукти и съпътстващи услуги, сред които продажба на нови автомобили, гаранционно и следгаранционно сервизиране, продажба на оригинални резервни части и аксесоари за марките Peugeot и Opel. Част от специалните оферти на „Нова Кар“ са сервизните програми 4+ и 8+ в зависимост от годините на автомобила. Сред услугите е и изкупуване на превозни средства без значение от марката и
продажба на употребявани автомобили.

„За нас е изключително важно клиентите да са удовлетворени от предоставяните продукти и услуги, затова се стремим да предложим най-добрите решения, отговарящи на техните специфични изисквания. За тази цел поддържаме и развиваме система за управление на качеството, базирана на международните стандарти, като работим с високотехнологично оборудване и квалифициран екип от млади специалисти. Вярваме, че като дилър на Peugeot и Opel, ще помогнем за
по-доброто позициониране на марките в региона. Вече работим в тази насока и очакваме все повече доволни клиенти“, казва управителят на „Нова Кар“ Атанас Халачев и допълва, че до 2 години предстои да се построи изцяло нов търговско-сервизен комплекс по мултибранд концепцията на Stellantis.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин