Тунинг » Нов аеродинамичен пакет и ъпгрейд Clubsport за Porsche 911 GT3

Нов аеродинамичен пакет и ъпгрейд Clubsport за Porsche 911 GT3

0908
2022

За още по-силно ярко изразена състезателна визия на Porsche 911 GT3 и GT3 Touring тунинг-специалистите от Techart са приготвили аеродинамичен комплект и ъпгрейди Clubsport.

Porsche 911 GT3 има доста наточена визия и серийно – както и заемки от моторния спорт. Какво да прави човек обаче, ако това не е му е достатъчно? Тогава отива при тунинг-специалистите от Techart и получава аеродинамичен комплект и ъпгрейди Clubsport за още по-наточена състезателна визия.

За впечатляваща гледка в огледалото за обратно виждане своя принос дават и по-широките с 15 милиметра калници и вентилационните отвори зад колелата, както и новият преден сплитер, предният капак от карбон и новата вентилационна бленда. Отстрани има по-внушителни странични прагове, а в задницата личи нов заден спойлер.

В зависимост от желанията на клиента се предлагат аеродинамични части от прозрачен карбон – бляскав или матов. Естествено карбонът не е евтин – ако искате такова разкрасяване на външния вид, ще трябва да приготвите поне 100.000 лв. Само задното крило струва почти 14.000 лв.

Естествено от Techart са се погрижили и за подобаващи джанти: новите алуминиеви джанти с централен болт струват около 21.000 лв. Гумите са с размер 20 цола отпред и 21 отзад.

Клетка срещу преобръщане и шестточкови предпазни колани за използване на пистата

За подобаващ вид на пистата, а също и за по-добра сигурност, от Techart са приготвили за интериора някои акценти от Clubsport-атмосферата. Индивидуализирането включва както отделни елементи, така и аксесоари от моторния спорт.

Стоманена клетка срещу преобръщане трябва да осигури по-голяма защита при сериозни ситуации. Шестточковите предпазни колани също са замислени за използване на пистата и притискат водача и пътника до него за седалките. Тунинг-комплектите за GT3 и GT3 Touring вече може да се поръчва, а първите доставки се очакват от октомври 2022 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин