Ново M5 катастрофира след само 11 километра!

0904
2020

Това чистоново BMW M5 се превърна в тотална щета след удар. Особено тежко: водачът получил новата си придобивка с 600 к.с. само минути преди това!

Да катастрофираш с автомобил, струващ 200 000 като това M5 е доста трудно за преглъщане. Особено, ако току-що си си купил колата и си я взел от търговеца преди няколко минути.

Точно такова нещо се случило в Балтимор в американския щат Мериленд. Водачът на това чистоново M5 се блъснал в стълб – само няколко минути, след като получил от търговеца своята нова придобивка. Подробностите около катастрофата не са известни, но се знае, че пробегът на автомобила е бил само 11 километра. BMW-то се е блъснало с друг автомобил, а след удара водачът е загубил контрол и катастрофирал в стълб.

M5 било потрошено, а водачът – само леко пострадал

Резултатът: M5 е тотална щета, като при удара предницата му е изцяло съсипана. За щастие водачът е само с леки наранявания. Не е ясно, дали в автомобила е имало други пътници и какво се е случило с тях. Свидетел на катастрофата направил снимки и ги качил във фейсбук. M5 е модел от 2020 г. с 600 к.с. и максимален въртящ момент от 750 Нм. Спринтът от 0 до 100 км/ч се взема за 3,4 секунди, а максималната скорост е 250 км/ч – с опционалния пакет M Driver’s Package тя се вдига на 305 км/ч.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин