Ново такси на японския производител Toyota


11
авг.
2016

Такситата имат дълга традиция при Toyota: още през 1936 г. в Model AA са били превозвани пасажери. Сега японците разработват изцяло ново поколение таксита, което ще се появи през 2017 г. Външността на модела може би ви се струва позната – тя много прилича на тази на  LTI Fairway, познатите ни „лондонски таксита“.

Автомобилът трябва да бъде символ на японската гостоприемност и да повишава комфорта на възрастните, хора, семействата с деца и туристите. „Универсалния дизайн“ според Toyota – благодарение на образеца LTI – разполага с голям брой асистиращи системи и системи за сигурност. За да подобрят услугата, Toyota и представители на съюза на такситата работят по многоезична услуга за поръчване.

Освен новия автомобил в японската столица са разработени и технологии, които да улеснят автономното шофиране в таксиметровия бранш. тези технологии имат за цел да помогнат при шофирането най-вече на чужденци и възрастни хора.

Още по темата

Card image cap
Новото Peugeot 2008: Вече съм SUV-че!

22
авг.
2016

От 2013 г. малкият кросоувър на Peugeot 2008 спечели доста симпатии. Сега моделът е освежен и прилича още повече на SUV. Първи тест на „французина“

Card image cap
Infiniti пуска двигател с променлива степен на сгъстяване

15
авг.
2016

Първият сериен мотор с променлива степен на сгъстяване ще отпразнува световния си дебют на изложението в Париж

Card image cap
Fiat Fullback – италиански пикап с азиатски корени

22
юни
2016

Fiat пуска на пазара пикапа Fullback. Каква техника се крие под логото на Fiat и как се управлява автомобилът – първите ни впечатления

Card image cap

В последния брой:

Архив >