Ново такси на японския производител Toyota


11
авг.
2016

Такситата имат дълга традиция при Toyota: още през 1936 г. в Model AA са били превозвани пасажери. Сега японците разработват изцяло ново поколение таксита, което ще се появи през 2017 г. Външността на модела може би ви се струва позната – тя много прилича на тази на  LTI Fairway, познатите ни „лондонски таксита“.

Автомобилът трябва да бъде символ на японската гостоприемност и да повишава комфорта на възрастните, хора, семействата с деца и туристите. „Универсалния дизайн“ според Toyota – благодарение на образеца LTI – разполага с голям брой асистиращи системи и системи за сигурност. За да подобрят услугата, Toyota и представители на съюза на такситата работят по многоезична услуга за поръчване.

Освен новия автомобил в японската столица са разработени и технологии, които да улеснят автономното шофиране в таксиметровия бранш. тези технологии имат за цел да помогнат при шофирането най-вече на чужденци и възрастни хора.

Още по темата

Card image cap
Skoda готви фейслифт на Rapid

7
мар.
2016

Фотографи на изданието Motorbeam успяха да заснемат освежената версия на модела по време на тестове

Card image cap
Автомобилите на Доналд Тръмп

10
ное.
2016

45-тият президент на САЩ харесва спортно-луксозни автомобили: ето неговите коли!

Card image cap
Продаден бе уникално ръждив и много рядък Dodge Charger Daytona

24
февр.
2016

В Алабама бе проведен търг за изключително рядък Dodge Charger Daytona. AUTO BILD ще ви информира за автомобила и за цената, която новият собственик е платил за купчината ръжда с огромен спойлер

Card image cap
Гробището на мръсните дизели: ще дойдат ли евтини TDI-та от САЩ?

3
апр.
2017

Къде отиват изкупените обратно от производителя автомобили след дизеловия скандал около VW в САЩ? АUTO BILD знае отговора!

Card image cap

В последния брой:

Архив >