Новото Renault Talisman получава 1,3-литров мотор

2702
2020

От лансирането клиентите избират Renault TALISMAN предимно заради неговия дизайн. Последните промени, направени в новия модел, целят да подсилят неговите стил и привлекателност.

Предната част е по-изискана с нова решетка, включваща напречни хромирани елементи и усъвършенстван профил на бронята. Новото Renault TALISMAN предлага и изцяло LED светлини от най-ниското ниво на оборудване. Адаптивните фарове са оборудвани с LED MATRIX технология и се предлагат с динамични LED мигачи. Неговият елегантен чар е подчертан от C-образния светлинен подпис, емблематичен за гамата на Renault.

В задната част изчистеният и изискан стил на новото Renault TALISMAN е подсилен от Full LED светлините, поставени в хромирана рамка и включващи динамични мигачи. Монтираната отзад антена тип „перка на акула“ подобрява работата на мултимедийната система на новото Renault TALISMAN, като същевременно му придава по-спортен вид.

Новото Renault TALISMAN също включва нови уникални екстериорни цветове – светлосиво, червен „Винтидж“ и сив „Хайленд“. Те са придружени от новите 17-цолови джанти „Pierre“, 18-цолови джанти „Stellar“ и 19-цолови джанти „Sato“.

Щедър интериорен дизайн

Голямо внимание е отделено при проектирането на купето на новото Renault TALISMAN. Нови хромирани елементи подчертават формата на централната конзола, докато ново покритие от дърво на арматурното табло и вратите придава нотка на елегантност. За по-персонализиран интериор шофьорът и пътниците вече могат да избират измежду 8 цвята амбиентно осветление чрез системата MULTISENSE.

Инструменталното табло в новото Renault TALISMAN е по-видимо благодарение на 10,2-инчовия екран, който се предлага като стандартно оборудване за ниво на оборудване Intens. Настройките на MULTI-SENSE системата позволяват пълно персонализиране за уникално шофиране.

Новото Renault TALISMAN е по-удобно и ергономично от всякога с безрамково огледало за задно виждане и по-големи държачи за чаши, които сега се предлагат с хромирани елементи и осветление. Към централната конзола е добавено безжично зарядно устройство за телефон, а контролерите за климатичната система вече имат цифров дисплей. Новият бутон Autohold поддържа автомобила неподвижен на наклон без да е необходимо педалът на спирачката да се държи натиснат. Бутоните за круиз контрол са разположени на волана за по-удобно изживяване.

Новото Renault TALISMAN извежда комфорта и стила на преден план. Новата кожена тапицерия се предлага в три цвята: пясъчносиво, кафяво и титаново черно, а клиентите могат да изберат интериорните цветови палитри на автомобила в черно или светлосиво.

Нова технологична иновация за допълнителен комфорт и безопасност

Новото Renault TALISMAN идва с най-новите технологични постижения на Renault за истинско първокласно изживяване.

Добавени комфорт и безопасност по време на шофиране през нощта

След Espace новото Renault TALISMAN е вторият модел на Renault, оборудван с технологията LED MATRIX Vision. Интелигентната адаптивна система за осветление подобрява безопасността, като се представя по-добре от традиционните LED системи – в сравнение с по-старите модели има 50% повече светлина и разширен обхват на видимост от 220 м спрямо 175 м. Осветеността се контролира автоматично в зависимост от условията на движение, което означава по-голямо спокойствие, когато сте зад волана.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин