Новото Renault MEGANE R.S TROPHY-R поставя нов рекорд на Нюрбургринг


21
май
2019

Renault представя MEGANE R.S. TROPHY-R, ново попълнение в историята, започнала преди 15 години, което подобно на предшествениците си постави нов рекорд на „Нордшлайфе“ в категорията на автомобили с предно предаване. Новият модел носи Renault Sport страстта към предизвикателства и добро пътно представяне.

  • В сравнение с MEGANE R.S. Trophy, Renault MEGANE R.S. TROPHY-R, оборудван със същия двигател с мощност от 300 к.с., дължи увеличената си скорост на намаленото тегло (с до 130 кг), усъвършенстваната аеродинамика и новите настройки на шасито.
  • Renault MEGANE R.S. TROPHY-R ще бъде лансирано като ексклузивна лимитирана серия от няколкостотин автомобила.
  • Renault Sport се основава на партньорство с някои от най-известните специалисти в ключови области: Akrapovič, Brembo, Bridgestone, Öhlins и Sabelt.
  • MEGANE R.S. TROPHY-R поставя нов рекорд от 7:40,100 мин. на 20,6-километровата отсечка „Нордшлайфе“.

Пилотите от отбора на Renault във Формула 1 – Даниел Рикардо и Нико Хюлкенберг ще представят Renault MEGANE R.S. TROPHY-R на 24 май в рамките на Гран При на Монако.

Още по темата

Card image cap
Новият мотор на Mazda: бензинов с природа на дизелов

17
ян.
2017

Японската компания е първата, която ще прояви смелостта да пусне в серийно производство бензинов агрегат със самовъзпламеняваща се горивна смес

Card image cap
Над 20 премиери на изложението за тежкотоварни автомобили до София

16
май
2017

Водещите световни производители на автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията ще представят най-новите си модели и разработки на TRUCK EXPO 2017.

Card image cap

В последния брой:

Архив >