Новото Renault Kangoo без централна колона внася революция при „баничарките“

1211
2020

За да отговори на нуждите на всички свои клиенти, Renault представя новите Kangoo и Express, налични както в лекотоварна, така и в пътническа версия. Тази гама от четири автомобила ще бъде представена и лансирана от пролетта на 2021 г.

Новото Renault Kangoo Van, иновативният ван с атлетичен и динамичен стил, е насочено главно към автопаркове, занаятчии и търговци, в търсене на специално създаден автомобил за професионалисти, оборудван с най-новите технологии.

Със своите основни иновации Easy Side Access и Easy Inside Gallery, новото Renault Kangoo Van революционизира товаренето и достъпа до вътрешната чат:

Easy Side Access (Улеснен страничен достъп): Особено удобно в градските центрове, това нововъведение предоставя на клиентите лесен достъп до товара, независимо от ограниченията за паркиране. Чрез премахването на централната колона, новото Renault Kangoo Van предлага най-широкия страничен достъп на пазара с 1416 мм (два пъти по-голям от предишната му версия).

Easy Inside Gallery (Сгъваем багажен рафт под тавана): Този сгъваем багажник под тавана е поредното нововъведение, което позволява дълги и обемни предмети да бъдат транспортирани високо, освобождавайки пространство на пода на автомобила.

Новото Renault Kangoo Van се откроява с по-атлетичен външен дизайн. Предната част е напълно преработена с хромирана линия между решетката и предната броня. Отличаващо се с изваяните си линии, новото Renault Kangoo Van е усъвършенствано благодарение на изтънчените си материали и хромирани вложки. Неговият чисто нов интериор предлага хоризонтално табло с множество места за съхранение. Новите, изцяло преработени седалки предоставят повече комфорт и издръжливост.

Новото Renault Kangoo Van се отличава с мултимедийната система Renault EASY LINK и нови помощни системи за шофиране, включително дигиталното огледало с постоянна визуализация на зоната зад автомобила. Тази нова система осигурява отлична видимост назад, удобна за лекотоварни автомобили с преграда между пътническото и товарното пространство. Други нови функции включват асистент за стабилизиране на ремаркето и активен спирачен асистент.

Новото Renault Kangoo Van предлага ненадминато разнообразие от размери на каросерията и двигатели. Моделът ще се предлага в две дължини, с ръчна и автоматична скоростна кутия в дизелови, бензинови и електрически версии. Полезният му обем варира от 3,3 до 3,9 м³ в стандартната версия и от 4,2 до 4,9 м³ в дългата версия.

Новото Renault Kangoo, елегантен и просторен пътнически ван с пет места, напълно отговаря на нуждите на динамични семейства с преработен външен вид, повече комфорт и оборудване и нови помощни системи за шофиране. Моделът запазва всичките си интелигентни модуларни функции, популярни сред професионалните клиенти (администрации, местни власти и асоциации).

Новите Renault Kangoo и Kangoo Van ще се произвеждат във фабриката на Renault в Мобеж, Франция. Те ще се предлагат в Европа и на международни пазари (*).

Новото Renault Express Van, практичният и ефективен ван, е предназначен за млади предприемачи и малки автопаркове, търсещи най-доброто съотношение цена/качество, отговарящо на основните им нужди.

Новото Renault Express Van се възползва от стилистичните кодове на марката, изразявайки здравина и модерност. Оборудван с подсилени седалки, новият интериор носи качество и комфорт на борда. Особено внимание е отделено на местата за съхранение и ергономичността. Той предлага най-голямо пространство за съхранение в своята категория (48 л) и товарен обем от 3,3 до 3,7 m³.

Новото Renault Express Van се възползва от мултимедийна система Renault EASY LINK и помощни системи за шофиране като дигиталното огледало с постоянна визуализация на зоната зад автомобила, предупреждение при наличие на обект в сляпата точка, преден и заден паркинг асистент и широкоъгълно огледало (в сенника на пасажера).

Новото Renault Express, гъвкавият и икономичен пътнически ван, предлага пет места и голям товарен обем. Моделът е насочен към предприемачи за смесена употреба (професионална и семейна), но също така и към занаятчии и търговци.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин