Новини » Новото Mini с три врати – за последно с двигател с вътрешно горене

Новото Mini с три врати – за последно с двигател с вътрешно горене

0311
2021

През 2023 г. Mini ще пусне на пазара своя модел с три врати за последен път с двигател с вътрешно горене – и вероятно с изцяло нов интериор. AUTO BILD ще ви даде информация!

През 2023 г. Mini ще пусне своята класика с три варати за последен път с двигател с вътрешно горене.Както винаги досега моделът ще се появи от Оксфорт, като разбира се ще има и електрически вариант, който ще се произвежда в Китай. От марката публикуваха само една на снимка на електрическото Mini, което се разпознава по лепенките острани „Electric Test Vehicle“. На снимката се вижда изцяло маскиран прототип. Изглежда, че няма големи промени по отношение на дизайна; вижда се, че страничните огледала вече не са монтирани на вратите, а на предните колони.

Вътрешното пространство на Mini може би ще бъде изцяло променено

Затова пък в интериора ще има сериозни промени. В мрежата се разпространяват снимки, на които се вижда част от новото вътрешно пространство с голям монитор, показан за първи път от BMW при големия си електрически SUV iX. Големите кръгли уреди в ретро стил изглежда ще бъдат махнати. Освен това в бъдеще Mini ще заложи на дълготрайността. Това означава: кожената тапицерия ще отстъпи място на платовете, ще има екологични задвижвания, премиум атмосфера – и автомобил само колкото е необходим.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ