/ Новото Kangoo с много силни страни

Новото Kangoo с много силни страни

ИЗГЛЕЖДА ТОЛКОВА ОГРОМЕН! Не се дължи на дължината му, тъй като чисто новото Kangoo е дълго 4,50 метра. Може би все пак на приличната височина от 184 см. Затова и вътрешното пространство е просторно, разполага с всякакви поставки и в него може да се влиза през две големи плъзгащи се врати – едва ли може да бъде по-практично! Хубаво е, че в плъзгащите се врати има електрически стъклоповдигачи. Не е обаче много съвременна липсата на защита от заклещване. Матовият тъчскрийн (без отражения и пръстови отпечатъци) работи бързо, аналоговото управление на климатичната инсталация е интуитивно, а по отношение на изработката Kangoo демонстрира видим напредък в сравнение с произвеждания в продължение на 16 години предшественик.

Прегледен и с добра изработка. Практични въртящи се превключватели за климатика

Единствено окачването прави впечатление на твърде стегнато, а в завоите „французинът“ се накланя осезаемо. Но бездруго разполагащият със 130 к.с. бензинов агрегат не е много динамичен. Талантите на Kangoo са най-вече на задната седалка. По-голяма широчина тук предлага единствено Touran! Жалко е, че средното място отзад не предлага възможност за закрепване чрез Isofix – иначе щеше да е доста удобно. Мила се радва на практичните сгъваеми масички, където може да разположи скицника си за рисуване и снакса. Перфектен за товарене: високият само 56 сантиметра товарен ръб е лесен за преодоляване. А мястото в багажника е подходящо и като детска площадка за игра при дъждовно време.

Двете USB букси за задната седалка са серийни – удобство за таблети и други устройства
Благодарение на вместимостта от минимум 519 литра багажникът на Kangoo се превръща в детска площадка

AUTO BILD ПРЕПОРЪЧВА

Renault Kangoo TCe 130 Intense от 42 690 лв., със сгъваеми масички за 150 лв. доплащане, 2-зонов климатик и тонирани стъкла.

Renault Kangoo

Цена: от 42 590 лева
Мощност: 95-130 к.с.
Товарен обем: 519-2031 л

Не така! Дори и ако бързате, предпазният колан трябва да преминава правилно

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин