Новото Clio – с двигател на Mercedes


19
юни
2018

Тази есен на изложението в Париж Renault ще представи петото поколение на Clio. При дилърите малкият модел ще се появи през пролетта на 2019. Визуално новата генерация на модела ще бъде променена съвсем фино, като дизайнът й се доближава до този на Megane. Платформата остава същата – като при Nissan Micra.

Най-сериозни са промените по отношение на задвижването. Наред с познатите от Twingo и Smart 3-цилиндрови бензинови агрегати, ще бъде лансиран и 1,3-литров 4-цилиндров двигател (115, 140 и 160 к.с.), който Mercedes поставя и на новата А-класа. По-мощните модификации ще могат да бъдат поръчани с трансмисия с два съединителя. Все още не се знае дали ще има дизел. Ако такъв бъде лансиран, вероятно ще бъде познатият 1,5-литров dCi, който благодарение на SCR-система ще бъде адаптиран към новите по-строги норми за вредните емисии. Очаква се цените да останат без промяна – в момента те стартират от 22 990 лева.

Още по темата

Card image cap
Range Rover Sport Coupé: голям SUV със скосен покрив

10
окт.
2016

Премиум производителят Range Rover ще представи в края на годината купе с четири врати – конкурент на Mercedes GLE Coupé и BMW X6

Card image cap
Atlas – новият SUV на VW

11
окт.
2016

VW пуска на пазара в САЩ 7-местен SUV. Досега той беше известен като CrossBlue, но официалното му име вероятно ще е Atlas. Цялата информация!

Card image cap
Chevrolet Camaro ZL1 1LE – искаме го!

25
сеп.
2017

AUTO BILD ще ви покаже новите Coupé-та до 2021 г.

Card image cap
Четири нови SUV Coupé-та през 2018

1
февр.
2017

Модата на Coupé-тата достигна и до компактните SUV-ове. Тя ще ги направи доста атрактивни. Ще ви покажем новите модели със скосена задница

Card image cap

В последния брой:

Архив >