Новото Clio получава версия R.S. Line


11
мар.
2019

Renault Sport въвежда ниво на оборудване R.S. Line в новото Renault CLIO, което ще замести настоящото GT-Line. GT-Line е пионер в пакетите за спортна визия и основен стълб в стратегията за гамата на Renault Sport на всички пазари от 2010 г. насам. С подобрено и обогатено съдържание R.S. Line е повече от промяна на името.

2019 – Nouvelle Renault CLIO R.S. Line

R.S. Line предлага по-атлетични екстериорни линии и интериорен дизайн в отговор на очакванията на клиентите, които все повече търсят допълнителна диференциация чрез динамичен стил.

R.S. Line има много прилики със спортната марка R.S., като двете букви са синоним на автентично спортно шофиране. Новото ниво на оборудване притежава всички отличителни характеристики на екстериорния и интериорния дизайн на Renault Sport.

В екстериора на новото Renault CLIO R.S. Line в предната част е интегриран сплитер, вдъхновен от F1 за насочване на въздушния поток, емблематичен компонент от дизайна на моделите R.S. CLIO R.S. Line се отличава и с предната си решетка с мотив на пчелна пита, специалните 17-инчови джанти и по-атлетичната задна част.

2019 – Nouvelle Renault CLIO R.S. Line

Интериорът съдържа и и други отличителни елементи на R.S. Line, включително спортни седалки с подсилена опора, карбонови вложки, волан, облицован с перфорирана кожа с двойно лого R.S. във формата на диамант, комплект алуминиеви педали и тапицерия в черен цвят с контрастни червени външни шевове и кантове.

R.S. Line внася повече спортни характеристики в новото Renault CLIO, за да могат клиентите да изживеят по-пълноценно наследството на марката в моторните спортове, запазило своята жизненост и днес, от Формула 1 до надпреварата за клиенти.

Още по темата

Card image cap
Рекорден брой заявки за Volkswagen Club Fest 2016

10
мар.
2016

Седмото издание на автосалона от фенове за фенове ще се проведе на 26 и 27 март

Card image cap
Ще спрат ли изцяло катастрофите в бъдеще?

13
ное.
2017

Нула катастрофи, нула ранени и нула загинали – Continental поставя Vision Zero като своя дългосрочна цел

Card image cap
Toyota GR Super Sport: от Льо Ман за улицата

12
ян.
2018

Mercedes-AMG представи Project One, Red Bull Racing и Aston Martin са горди с Valkyriе, а сега и Toyota готви проект за директен трансфер на технологии от моторспорта за пътя

Card image cap

В последния брой:

Архив >