Новото BMW F 850 GS Adventure: готово за приключения


14
ное.
2018

Мостовата рама на новия F 850 GS Adventure се изработва от екструдирани и заварени стоманени компоненти. В нея e интегриран двуцилиндровият редови двигател, който изпълнява ролята и на носещ елемент. Това подобрява здравината и торсионната устойчивост на конструкцията. За оптимално разпределение на масата резервоарът е монтиран в класическата позиция между седалката и челото на рамата. F 850 GS Adventure побира 23 литра бензин, гарантиращи пробег до 550 км. 

Дизайнът на F 850 GS Adventure подчертава неговия авантюристичен характер и желание за дълги пътешествия. По-голямото предно стъкло се регулира по височина в две степени, а протекторите за ръцете осигуряват допълнителна защита от летящи отломки и студения вятър. Стандартното оборудване на F 850 GS Adventure включва също и ендуро стъпенки, регулируеми лостчета на скоростите и спирачката, защитни тръби за двигателя, както и система за багаж от неръждаема стомана. Освен в базовото изпълнение, F 850 GS Adventure се предлага и във версиите Exclusive и Rallye.

Новият F 850 GS Adventure излиза на пазара с възможности за допълнително оборудване, което е уникално за средния ендуро клас. От седалки с различни височини, както и цялата седалка за двама (идентична със стандартната цяла седалка на F 850 GS), системата за монтаж на алуминиеви куфари, през фара с изцяло LED технология, допълнителните LED фарове, до системата за свързаност с 6,5-инчов цветен TFT дисплей и еCall функция – списъкът е изумителен. Клиентите разполагат с богат избор от опции и аксесоари, с които да подобрят своята ендуро машина по невиждан досега в класа начин.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >