Новото BMW Серия 8 Гран Купе дебютира в България


7
окт.
2019

Най-голямата моделна офанзива на марката BMW продължава с нов спортен автомобил с четири врати в луксозния клас. Новото BMW Серия 8 Гран Купе с индивидуалната си концепция на каросерията, заимствана директно от BMW Серия 8 Купе и последователно насочените към максимална динамика на управлението задвижване и окачване е уникално олицетворение на спортната динамика в луксозния сегмент. Типичната за новия дизайнерски език на марката комбинация между разточително оформени повърхности и прецизни линии осигурява на екстериора на новото BMW Серия 8 Гран Купе уникална хармония между динамика и елегантност. При това концепцията на купе с четири врати е реализирана по особено екстравагантен и прогресивен начин. В сравнение с BMW Серия 8 Купе моделът с 4 врати е с удължено с 201 до 3 023 мм междуосие, което благоприятства свободата на краката и пространствения комфорт на задните места на 4+1-местния автомобил.

BMW Серия 8 Гран Купе, което ще бъде с премиера на автосалона в София, притежава особено луксозно излъчване благодарение на всеобхватното серийно оборудване и специфичните за модела опции. Предлага се с три двигателя с мощност от 320 до 530 к.с. , със задно задвижване и задвижване на четирите колела.

Още по темата

Card image cap
Революция в E-клас

9
дек.
2015

Mercedes прави революция при управлението на кокпита в новия Е-клас. Сега най-важните функции ще се управляват от волана. AUTO BILD вече тества новостите!

Card image cap
Subaru прави лек фейслифт на Outback

7
апр.
2017

Обновената версия ще отбележи премиерата си на изложението в Ню Йорк (14-23 април) и първо ще атакува американския пазар, а на по-късен етап – и европейския

Card image cap

В последния брой:

Архив >