Новото BMW Серия 8 Гран Купе дебютира в България


7
окт.
2019

Най-голямата моделна офанзива на марката BMW продължава с нов спортен автомобил с четири врати в луксозния клас. Новото BMW Серия 8 Гран Купе с индивидуалната си концепция на каросерията, заимствана директно от BMW Серия 8 Купе и последователно насочените към максимална динамика на управлението задвижване и окачване е уникално олицетворение на спортната динамика в луксозния сегмент. Типичната за новия дизайнерски език на марката комбинация между разточително оформени повърхности и прецизни линии осигурява на екстериора на новото BMW Серия 8 Гран Купе уникална хармония между динамика и елегантност. При това концепцията на купе с четири врати е реализирана по особено екстравагантен и прогресивен начин. В сравнение с BMW Серия 8 Купе моделът с 4 врати е с удължено с 201 до 3 023 мм междуосие, което благоприятства свободата на краката и пространствения комфорт на задните места на 4+1-местния автомобил.

BMW Серия 8 Гран Купе, което ще бъде с премиера на автосалона в София, притежава особено луксозно излъчване благодарение на всеобхватното серийно оборудване и специфичните за модела опции. Предлага се с три двигателя с мощност от 320 до 530 к.с. , със задно задвижване и задвижване на четирите колела.

Още по темата

Card image cap
G като Genesis

9
дек.
2015

Hyundai Genesis става отделна марка. Първият модел ще бъде седанът G90. Дебютът на луксозния „кореец” ще бъде на автосалона в Детройт 2016.

Card image cap
Идва най-мощната серийна Fiesta

29
февр.
2016

Ford ще представи в Женева Fiesta ST200. „Бегачката” от Кьолн е една идея по-мощна от познатата ST и е най-мощната серийна Fiesta на всички времена

Card image cap
Nissan Titan Warrior: V8-дизел в чудовищен пикап

13
ян.
2016

С прототипа Warrior в Детройт Nissan представя екстремна версия на Titan. Концептуалният пикап е задвижван от 5-литров V8-дизел!

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: