Новото Audi S5 срещу Mercedes-AMG C 43: бързите солариуми

На мнение сте, че 350 к.с. в кабриолет са прекалено много? Тогава пробвайте сами тези два модела с 6-цилиндрови мотори! Никога няма да хванете тен с такава скорост – както и по толкова красив начин...


10
юли
2017

ПЪРВИЯТ ВЪПРОС ОТНОСНО ТЕСТА: Защо не участва BMW? Отговаряме веднага: защото Серия 4 е с твърд покрив и за същата цена предлага много по-малка мощност (326 к.с.). Вероятно щеше да остане на трето място. Но нека се съсредоточим върху Audi и Benz!

ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВАТ: И ДВАТА МОДЕЛА СА С 4Х4 И ПОКРИВ ОТ ПЛАТ

Започваме с един познайник, представен през миналото лято. Mercedes C-клас Cabrio, 4,69-метрова елегантност, в нашия случай като „малък“: AMG. C 43 има 3-литров V6 битурбо мотор с 367 к.с. – и ориентирано към спорт двойно задвижване: докато при останалите варианти на С-клас с 4Matic разпределението на мощността между предната и задната ос е в съотношение 45:55, при C 43 съотношението е 31:69. Ориентирано към задницата 4х4 – така го наричат от AMG. Ние поддържаме мнението, че когато задвижването идва отзад, отпред остава повече чувство за управление! Е, да не забравяме и покрива: отваря се до скорост 50 км/ч и за под 20 секунди.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин