Новото Audi Q3 – по-вълнуващо


20
дек.
2017

Първото Q3 бе заоблено – платформата на VW Tiguan не даваше възможност за вълнуващи пропорции. Но също както и порасналият Tiguan следващото Q3 ще бъде с дължина от 4,50 метра, а освен това прибавяме и дизайнерската линия на Марк Лихте. Във вътрешното пространство Audi все повече залага на дигитализиране, като SUV-ът винаги е онлайн, вместо бутони има повърхности за допир. Цените ще започват от 60 000 лв.

Още по темата

Card image cap
Така ли ще изглежда новото BMW i5?

5
окт.
2016

Третият електромобил на BMW след i3 и i8 трябва да бъде i5. В Мрежата се появиха патентовани скици, които вероятно демонстрират как ще изглежда новият „баварец” на ток

Card image cap
SUV-овете на утрешния ден

15
февр.
2016

Автомобилното бъдеще на 2016 г. все още е строго секретно. AUTO BILD обаче знае някои тайни и ще ви покаже най-важните нови модели на настоящата година – от малки коли до луксозни лимузини.

Card image cap
Новото Evo е кросоувър!

26
окт.
2017

Концептът e-Evolution се отказва от наследството на Evo

Card image cap
Въодушевлението от турботехниката – още информация за турбините и новите електрически компресори

3
май
2016

Супер-6-цилиндровия двигател ще бъде изграден на базата на мотора с три турбини. Сърцето на новият двигател е създадено по нов начин постоянно двустепенно свръхпълнене,което се състои от два турбокомпресора за ниско налягане и два за високо налягане.

Card image cap

В последния брой:

Архив >