Новото лого на VW


23
авг.
2019

VW ще модернизира своята емблема. Новото лого на хората от Волфсбург е по-филигранно и бе представено вчера

VW ще представи по време на IAA (12-ти до 22-ри септември) новото лого на марката. Три седмици преди това логото е показано във фирмата, като VW обаче пази в тайна информацията. При това е ясно, как ще изглежда то. На фланелките на футболния клуб Волфсбург от Бундеслигата вече е отпечатано новото лого – то е значително по-редуцирано, буквите са по-тесни, заобикалящият ги кръг също е по-фин. Освен това долните краища на „W“ вече не опират в кръга, като логото е двуизмерно.

Защо VW пуска ново лого? Volkswagen иска да подмлади излъчването си и да заложи на дигитализация. Новото 2D-лого е по-гъвкаво (например при цветно изобразяване) и се различава по-добре дигитално. Първият модел с новото лого ще бъде електромобилът ID.3. Ще бъде сменено и голямото лого на централата на марката във Волфсбург. Освен това няма да има рекламен слоган (последно „Das Auto“), а вместо това в бъдеще ще се залага на звуково лого.

Още по темата

Card image cap
A7 става спортното A8

20
окт.
2017

Audi представи второто поколение на A7. Coupé-то с четири врати носи елементи на дизайна на студията Prologue и е оборудвано със свързаността на A8.

Card image cap
Най-важното за новата S-класа

5
сеп.
2017

Моделът стъпи на българския пазар

Card image cap

В последния брой:

Архив >