Нови седани до 2021 г.: Volvo S60


3
мар.
2019

AUTO BILD ще ви покаже бъдещите модели от среден клас до 2021 г.

Пазарният старт на модела е през настоящата пролет, а цената от около 58 000 лв. В техническо отношение S60 също както и своя комби-събрат V60 е базиран на новата платформа SPA и благодарение на този факт е с по-големи междуосие и дължина в сравнение с предшественика си. Разбира се това се отразява благоприятно на предлаганото място. същевременно новото S60 е с пет сантиметра по-ниско и с пет сантиметра по-тясно от актуалния модел. В бъдеще за новото S60 вече няма да се предлагат дизелови двигатели – шведите ще залагат само на бензинови. Гамата на двигателите ще бъде идентична с тази на комбито V60. Базов мотор ще бъде T6 с 310 к.с., двойно задвижване и 8-степенна автоматична трансмисия. Освен това ще има и два Plug-in-хибрида. T6 Twin Engine (двигателят с вътрешно горене) задвижва предните колела, а електрическата машина – задните. Системната мощност на модела е 340 к.с. По-голяма мощност обещава T8 Twin Engine с 390 к.с. и 640 Нм максимален въртящ момент.

Още по темата

Card image cap
Пешеходецът няма да носи вина при ПТП на пешеходна пътека

13
ян.
2017

Нито един депутат не гласува с „против“ при приемането на поправката в ЗДвП

Card image cap
Renault превключва на удоволствие

19
юли
2016

След фейслифта Renault Clio е обновено не само на външен вид – 1,2-литровият бензинов мотор най-после ще има и механична трансмисия!

Card image cap
Continental представя гуми, които се адаптират към пътните условия

19
сеп.
2017

Сензори и система за регулиране на налягането в гумите и широчината им върху джантата адаптират гумите към автомобилните условия

Card image cap

В последния брой:

Архив >