Нови модели на Mercedes до 2023 г.

0308
2020

AUTO BILD ще ви покаже някои от бъдещите модели на Mercedes!

Започваме с фейслифта на Е-клас: базовата цена на модела ще е 90 000 лв, а пазарният му старт – това лято. За фейслифта от Mercedes са обновили модела подобаващо: Mercedes E-клас ще се появи с нови фарове, нови задни светлини, променена радиаторна решетка и нови брони. Вътрешното пространство представлява база за напълно дигитален кокпит. Освен в новия Е-клас навлиза и системата MBUX. Най-впечатляващ е новият волан – той се управлява изцяло чрез допир!

Mercedes Vito фейслифт: цената на модела ще е от 45 000 лв., а пазарният му старт през настоящото лято. Mercedes ще направят малък фейслифт на представения през 2014 г. Vito. Моделът ще се предлага в три дължини, с две междуосия, три задвижвания, като пътнически вариант „Tourer“ с до девет места, като лекотоварен вариант, както и като комбинация от двата варианта. Полезният товар на големия вариант ще е до 1639 кг. За пазарния старт ще се предлагат два дизелови двигателя, а по-късно ще бъде добавен и електрически вариант.

Mercedes E-клас кабрио/Coupé фейслифт: пазарният старт на моделите ще бъде през есента на 2020 г. След седана и комбито T-Modell, ред за фейслифт е на Coupé-то и на кабриолета. Обновена е най-вече предницата: новите, по-тесни изцяло LED-фарове са серийни – също както и диамантената радиаторна решетка. За интериора на по-спортните версии на каросерията хората от Mercedes са използвали същия нов волан като в обикновения Е-клас. прибавяме също така най-новото поколение асистиращи системи за водача, както и нови лакове. За пазарния старт Cabrio-то и Coupé-то ще бъдат на разположение с три дизелови агрегата (E 220 d до E 400 d 4Matic) и четири бензинови (E 200 до E 450 4 Matic).

Ще се предлага също така и версия на AMG E 53 с електрифициран редови 6-цилиндров двигател и 435 к.с.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин