Нови модели на BMW до 2021: BMW i8 Protonic Frozen Black/Yellow Edition


14
мар.
2017

Пазарният старт на BMW i8 Protonic Frozen Black/Yellow Edition също е през пролетта на 2017 г. По примера на рап песента „Black and Yellow“ BMW ще пуснат две нови, специални версии на i8. Хибридният спортен автомобил се предлага във версии Protonic Frozen Yellow Edition (матово жълто) и Protonic Frozen Black Edition (матово черно). И двата варианта ще се отличават с матово-сиви акценти (иначе матово-сини). За малко повече блясък ще се погрижат гланцово-черни повърхности по предния капак и по задницата. Освен това BMW ще оборудва специалните модели с надписи Protonic Edition по праговете. Във вътрешното пространство жълти шевове контрастират на иначе издържани в тъмни цветове интериор. С представените наскоро допълнителни индивидуални цветове BMW i8 се предлага в общо 12 различни цвята. Засега не разполагаме с информация относно цените на BMW i8 Protonic Frozen Edition.

Още по темата

Card image cap
Крашпремиера за новия NSX (ВИДЕО)

6
окт.
2016

Acura ли е това? Или Honda? Няма значение – лошото е, че един от първите NSX със специален номер на шасито е ударен. Инцидентът е станал в Тайван и като причина за него е посочено... насекомо!

Card image cap
Новият Megane RS: с 280 „коня“ и 4 завиващи колела

12
сеп.
2017

Третото поколение на Renault Mégane RS дебютира с 280 конски сили и завиващи задни колела. През 2018 г. ще дойде и версията Trophy с 300 „коня“

Card image cap

В последния брой:

Архив >