Нови модели малки автомобили: Cupra Ibiza


7
авг.
2019

Малките автомобили са предпочитани за градската джунгла, където се проявяват с добра маневреност и лесно намиране на място за паркиране. Цената на модела ще започва от около 55 000 лв., а пазарният старт е през 2019 г. Студията Cupra Ibiza ни дава представа за малкия автомобил на новата марка на испанците. Личи си, че Ibiza доста наподобява Leon Cupra R. Акценти в цвят мед и карбон категорично ни заявяват, че тази Ibiza ще се различава от масата модели.

За съжаление засега Cupra не ни дават подробности относно вътрешния живот на Ibiza. Ясно, е само, че Cupra Ibiza ще бъде оборудвана с DSG-автоматична трансмисия с два съединителя. Под капака би трябвало да видим същия 2-литров TSI бензинов двигател като в Polo GTI. При модела от Волфсбург неговата мощност е 200 к.с. Вероятно и при Cupra Ibiza броят на конските сили ще е същият.

Още по темата

Card image cap
GTC4Lusso: Ferrari-то за всеки ден

11
февр.
2016

В Женева Ferrari ще покаже наследника FF. GTC4Lusso ще запази атмосферния V12-мотор и двойното задвижване. Новост са завиващите задни колела!

Card image cap
Идва ли краят на малките дизели?

3
май
2016

Наскоро Opel оповести, че започва поставянето на система за впръскване на AdBlue във всички класове. Експерти виждат в това опасност от увеличение на цените

Card image cap
Рекорден брой заявки за Volkswagen Club Fest 2016

10
мар.
2016

Седмото издание на автосалона от фенове за фенове ще се проведе на 26 и 27 март

Card image cap

В последния брой:

Архив >