Новият VW Golf Variant Alltrack може да тегли до 2 тона

1509
2020

VW ще пусне новия Golf Variant отново като рустикална версия Alltrack. С различни брони, двойно задвижване и 2-литров TDI мотор.

Разбира се от VW ще пуснат и осмото поколение на Golf Variant в рустикална версия Alltrack. на външен вид вариантът се отличава най-вече с различно оформените си брони.  

В предницата личи светлинен подпис с дизайн на карирано флагче, който краси и новия GTI. За разлика от при най-спортния Golf, вентилационният отвор между фаровете не е със същата радиатрна решетка. При Alltrack има по-широко изпълнение с хоризонтални елементи. Под нея предпазната кора на дъното на автомобила загатва за това, че това комби е направено за движение извън пътя. За това сигнализират и черните елементи отстрани и в задницата. Крайните ауспухови тръби са с хромирана рамка, а на покрива има сребристи релси. VW обещава малко по-голям клиренс за Alltrack в сравнение с нормалния Variant.

Интериор като при всички Golf-ове

Във вътрешното пространство рустикалното комби ще получи собствени тапицерии и декорации. Така например широката декоративна лайстна, разпростираща се през арматурното табло и тапицериите на вратите е с алуминиева външност при Alltrack. Освен това воланът с кожена тапицерия е сериен. Както при всички версии на Golf кокпитът е напълно дигитален и почти без бутони. При задвижването от VW са заложили за Alltrack на 2-литров TDI мотор с мощност 200 к.с. и двойно задвижване 4Motion. VW Golf Variant Alltrack може да тегли до 2 тона. Пазарният старт на рустикалното комби е планиран за края на 2020 г. Цените ще са на нивото на предшественика.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин