/ Новият Subaru Outback постига топрезултати за безопасност в EuroNCAP 2021

Новият Subaru Outback постига топрезултати за безопасност в EuroNCAP 2021

Subaru Outback (европейска спецификация) е удостоен с най-високата оценка от пет звезди на EuroNCAP 2021. Резултатите на Outback и в четирите области за оценка (възрастни пътници, деца пътници, уязвими участници в движението, асистиращи системи за безопасност) са значително над минимално необходимия праг. Тези четири оценки също така допринасят за много висок общ усреднен резултат.

Шестото поколение на японския флагман постигна най-високата оценка, постигната някога от Subaru, както в теста за асистиращи системи, който се отнася до технологиите за помощ при шофиране, така и в този, свързан със защитата на пешеходците и велосипедистите (тест за уязвими участници в движението). И в двата случая това е най-високият постигнат резултат сред всички класове автомобили според последния приложим тест. Outback също така получава най-високите оценки в теста за защита на деца пътници в своя
клас според най-новите протоколи за изпитване.

Outback получава оценка от 84% за защита на уязвими участници в движението, най-високата сред всички класове автомобили и най-добър резултат, постиган някога от автомобил Subaru. Японският флагман е оценен с 89% в теста за защита на деца пътници, най-високата оценка в класа Голям семеен автомобил.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин