Новият Stralis и Daily с автоматик вече в България

2710
2016

Броени месеци след официалния си дебют в Европа, шампионът в TCO2 eмисиите сред товарните автомобили Iveco Stralis вече е в България. Непосредствено след преминаването на границите на страната ни верният помощник бе паркиран пред централата на Astreco Trucks, оторизиран дилър на Iveco. Новият STRALIS XP пристигна в България, за да се включи в четвъртото издание на конференцията „Логистиката в свързания свят“, която се състоя днес в зала SEC в столичния Paradise Center.  От ранни зори „шампионът“ е изложен пред официалния вход на търговския център в компанията на новия Daily Hi-Matic 35C12A8V с автоматична скоростна кутия, който също е премиера за България. Компания им прави и специалното издание Daily Three Bears Entertaiment, неизменен помощник на актьорското трио Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров.

Новият Stralis TCO2 е проектиран да предложи най-доброто решение за регионален и близък транспорт, включително транспорт на опасни продукти, където запазва уникалното си предимство, което му дава системата HI-SCR за третиране на отработените газове. Версията за международен транспорт на дълги разстояния е с много иновативни функции за пестене на гориво и нови услуги за максимална експлоатационна готовност и горивна ефективност.

Новият Daily Euro 6 наследява силните страни на гамата Daily и въвежда DAILY BUSINESS UP, уникална система за бордова свързаност, разработена от Iveco, която го превръща в идеалния партньор. Новото поколение Daily Hi-Matic Euro 6, предлага широка гама от двигатели до 210 к.с. и 470 Нм, а благодарение на новата интелигентна система EcoSwitch PRO допълнително вдига летвата по отношение на горивната ефективност.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин