Новият SsangYong Rexton


30
мар.
2017

Южнокорейският автомобилен производител SsangYong ще покаже на автомобилния салон в Сеул (30-ти март – 9-ти април 2017) новия Rexton. Големият SUV е близък на външен вид до студията „LIV-2“, показана през есента на 2016 г. на автосалона в Париж.

Rexton ще бъде от калибъра на Kia Sorento, Hyundai Santa Fe и Skoda Kodiaq. Клиентите ще могат да избират между задно и двойно задвижване. Шасито на автомобила ще бъде значително по-здраво и по-леко в сравнение с досега. Дължината на модела е пораснала с 10 см до 4,85 метра, а благодарение на междуосието си от 2,87 метра Rexton ще предлага достатъчно място за петимата си пасажери. за задвижването ще отговарят бензинов и дизелов мотор – досега Rexton  се предлагаше само с такъв със самовъзпламеняване, който разполагаше със 178 к.с. и 400 нютонметра.

Дизайнът на SUV-а е значително по-шикозен в сравнение с досега. Интериорът е модерно продължение на вътрешните пространства на Tivoli и XL-V: Оборудването на Rexton включва серийно системата Apple CarPlay, като информацията се показва на 9,2-инчов дисплей. Пазарният старт за Корея е планиран за лятото на 2017 г., очакваме корейският SUV да се появи в Европа до края на годината.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин