Новият S-клас е потвърден за 2020 г.

2505
2020

Сега на ход е Mercedes: след като в Instagram изтекоха няколко снимки, хората от Daimler показаха предницата на новия S-клас – без маскировка. Официалната информация!

Mercedes изигра своя ход: новият S-клас (W 223) вече бе показан вследствие на няколко изтекли снимки. Сега Mercedes показа първата официална снимка на своя флагман – вижте предницата на новия S-клас!

След поредицата изтекли снимки публикуваната от Daimler снимка не крие изненади. Впечатление правят новооформената радиаторна решетка и тесните фарове. Освен това тийзърът ни дава насока и за новия дизайн на джантите с четири лъча, както и върху свободно монтираната върху предния капак звезда на Mercedes. Без съмнение новият S-клас ще запази внушителните си пропорции.

Mercedes обещава ново ниво на изкуствен интелект

Mercedes обещава за новото поколение на S-клас също и ново ниво по отношение на изкуствения интелект и на „съответното електрифициране“. Засега не е ясно, какво точно се крие под това. Според официалната информация световната премиера на новия S-клас ще се състои още през втората половина на 2020 г. AUTO BILD смята, че пазарният старт на модела няма да е преди края на годината.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин