Новият Range Rover Velar: изтънчена елегантност и иновации

0102
2023

Новият Range Rover Velar е чист израз на модерния лукс, съдържащ най-новите технологии, характерния за Range Rover финес и впечатляващия нов изчистен и редуцирн дизайн.

Нова предна решетка е комбинирана с характерния „плаващ“ покрив, непрекъснатата средна линия и изравнените с каросерията, изваждащи се дръжки на вратите са някои от акцентите по екстериора. Нови супертънки пикселизирани LED фарове постигат техничен, ювелирен външен вид и оптимизирана видимост, докато външният вид бива подчертан също от нова задна броня и тъмни акценти.

Range Rover Velar първи демонстрира философията на Range Rover за редуцирания дизайн и издига този подход на ново ниво в интериора. Новият единичен „реещ се“ 11,4-инчов извит стъклен тъчскрийн е интегриран в централната конзола, осигурявайки незабавен и интуитивен контрол върху всички ключови функции на автомобила.

Range Rover Velar е най-тихият автомобил в своя клас по отношение на шумовете от пътя благодарение на усъвършенстващите технологии, включително новаторската система за активно шумопотискане.

Plug-in електрическият хибриден Velar е по-проходим и по-функционален от всякога, с по-голям пробег в изцяло електрически режим – до 64 км, благодарение на обновена, докато гамата усъвършенствани бензинови и дизелови двигатели е комбинирана технология „мек хибрид“. Гамата от задвижващи агрегати включва една 2-литрова 4-цилиндрова машина (250 к.с.), както и две 3-литрови 6-цилиндрови (340 и 400 к.с.). Дизелите са с обем 2 и 3 л и мощност 204 и 300 „коня“, а хибридът Р400е комбинира 2-литров бензинов мотор с електрическо задвижване за системна мощност 404 к.с.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин