Новият Macan S – по-мощен, с нов дизайн и напълно свързан със света

1103
2019

Новият Macan S също прави своята първа публична поява в Женева. В Porsche задълбочено са обновили Macan по отношение на дизайна, комфорта, свързаността и динамиката на задвижване. ДНК-то на характерния дизайн на Porsche може да се забележи в триизмерния LED светлинен панел в задната част на компактния SUV. LED технологията ще бъде стандартно оборудване и за фаровете в бъдеще. Най-впечатляващите нови характеристики в интериора са 10,9-инчовият сензорен екран на новата система Porsche Communication Management (PCM), въздуховодите с нов дизайн и ново разположение и опционалният GT спортен волан, познат от 911. Системата
PCM прави възможен достъпа до нови дигитални функции като интелигентно гласово управление и стандартна онлайн навигация.

Гамата на оборудването, предназначено за удобство, е разширена с асистента за шофиране в задръствания Traffic Jam Assist, йонизатор за подобряване на въздуха в автомобила и отопляемо предно стъкло. Macan S се задвижва от нов 3-литров двигател V6 и турбокомпресор с с централно разположение между двата реда цилиндри.

Двигателят има мощност от 260 kW (354 к.с.) и въртящ момент от 480 Нм. Седемстепенната трансмисия с двоен съединител (PDK) и системата за задвижване на всички колела Porsche Traction Management (PTM) са отлично допълнение към новия двигател.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин