Новият Leaf дебютира в България


12
окт.
2017

Nissan представи в България напълно новия Nissan Leaf – най-модерния в света масов електрически автомобил (EV), икона за визията за интелигентна мобилност на компанията. Моделът ще бъде звездата на щанда на Nissan по време на Автомобилен салон София. Leaf е първият автомобил на Nissan в Европа, който ще въведе първи части от най-модерната технология за подпомагане на водача. Leaf е оборудван с последните иновативни решения като e-Pedal, позволяващ да шофирате и натискате педала на спирачките по един напълно нов и безпроблемен начин.

Изминава по-голямо разстояние благодарение на пробега с едно зареждане от 378 км*, новото поколение е с напълно променен дизайн, с елегантно оформление вътре и отвън. Nissan Intelligent Mobility e проектът на компанията да предефинира бъдещето на шофирането, той се грижи да развие ролята на автомобила, която да е нещо повече от само начин на придвижване. Nissan Intelligent Mobility се определя от начина, по който автомобилът се управлява, как се задвижва и как се интегрира в обществото.

Със своята начална интеграция на технологиите ProPILOT, модерно електрическо задвижване и уникална способност да захранва сградите, към които е свързан, новият Leaf е въплъщение на Nissan Intelligent Mobility.

Наред с подобрената енергийна ефикасност, новият електрически задвижващ тракт предлага вълнуващо, линейно ускорение с мощност от 110 кВт. Въртящият момент е увеличен до 320 Нм, което води до по-бързо ускорение.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин