Новият Kia Carnival – с футуристична предница

2706
2020

Kia пуска следващото поколение на своя ван Carnival – с новооформена предница и някои елементи а ла SUV.

Ето така трябва да изглежда един ван! Докато в Европа ванът на Kia не се предлага, в Щатите и Южна Корея моделът все още се продава. Сега в тези страни се появи четвъртото поколение на просторния автомобил и благодарение на новия си дизайн с много SUV-елементи изглежда страхотно. Предният капак на модела изглежда по-дълъг – заради изместената назад предна колона на покрива.

Задницата е сравнително масивна

Предницата определено има футуристичен външен вид. Това се дължи най-вече на новите фарове и на оригиналните дневни светлини. Типичната тигрова муцуна също е с ново оформление. Тя е голяма и безрамкова, като е затворена от решетка с ромбовидни елементи. В предната броня има голям вентилационен отвор, докато страничните въздухозаборници са по-малки и по-тесни. 

Над радиаторната решетка и фаровете преминава характерна линия, която продължава отстрани и бива поета в задницата от новата, преминаваща през цялата задница светлинна ивица. Самата задница е доста вертикална и изглежда доста масивна. Отстрани Carnival цитира с металните си елементи по задната колона Kia Sorento. Засега корейците не издават как изглежда автомобилът отвътре и кои двигатели ще бъдат монтирани под капака. Следващите седмици очакваме още снимки и информация. При такъв дизайн сме любопитни да видим още.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин