НОВИЯТ JAGUAR XF SPORTBRAKE ЗАГАТВА ЗА СЕБЕ СИ ОТ ЦЕНТРАЛНИЯ КОРТ НА УИМБЪЛДЪН

2504
2017

Jaguar повдигна завесата пред дългоочаквания нов XF Sportbrake от централния корт на Уимбълдън.

По-малко от 70 дни преди началото на световния тенис турнир Уимбълдън 2017, великолепно подготвената тревна площ на комплекса All England Tennis  Club се превърна в платно за мащабните очертания на динамичната спортна комби версия на Jaguar XF.Прочутите бели линии на игрището се трансформираха пред експертните погледи на Иън Калъм, директор по дизайна в Jaguar, и на ландшафт мениджъра на Уимбълдън Нийл Стъбли.

„С XF Sportbrake създадохме визуално устремен силует, който наистина дава усещане за скорост. Той достига до нови нива на практичност, без да жертва динамиката и бързината, които клиентите очакват“, заяви Иън Калъм.

„Иън и аз имаме различни професии, но имаме нещо общо – нашата отдаденост на стремежа да постигнем перфектните линии. Ако сгрешим дори с една линия, целият свят ще види това, ето защо е жизнено важно да сме 100% прецизни“, допълни Нийл Стъбли.

XF Sportbrake ще се присъедини към редиците на носителите на награди XF автомобили в спортните салони на Jaguar след премиерата му през лятото.

Jaguar е официален партньор на турнира Уимбълдън 2017, който ще се проведе от 3-и до 16-и юли 2017 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин