Новият Honda CR-V с отлична оценка за безопасност от Euro NCAP


27
февр.
2019

Новият Honda CR-V получи максимална оценка от пет звезди в последното издание на традиционните тестове за безопасност на независимата организация Euro NCAP. Автомобилът разполага с уникалната структура на каросерията си с водеща в класа здравина и с пълен набор от технологии за активна безопасност.

Дизайнът на платформата е съобразен с концепцията ‘All Directions Collision Safety’ и е със структура на купето ACE™ (Advanced Compatibility Engineering) от ново поколение. При нея е използвана мрежа от свързани елементи, чиято задача е да разпределя равномерно енергията при удар, като по този начин значително се намаляват силите, въздействащи върху пътническия отсек и се увеличава здравината на предната, задната и страничните зони на каросерията.

Пасивната безопасност на новия CR-V е допълнена от система Honda Sensing™, която представлява съвкупност от високотехнологични активни асистенти и е сред най-добрите в класа си. Тя ползва подаваната едновременно от радар, камера и високотехнологични сензори информация, за да предупреждава и помага на шофьора при потенциална опасност.

Наред с новия CR-V на максимална оценка по безопасност от тестовете на Euro NCAP се радват и останалите представители на европейската гама на Honda – Jazz, HR-V и Civic.

Още по темата

Card image cap
Nissan Qashqai ще се движи частично автономно

8
мар.
2017

Nissan Qashqai бе подложен на фейслифт. Освен малките визуални промени най-важната новост е пакетът асистиращи системи.

Card image cap
Джеръми Кларксън: „Бях с единия крак в гроба“

17
авг.
2017

Пневмонията на знаменития водещ е била заплаха за живота му, разкрива самият Кларксън

Card image cap
Роналдо се обзаведе с Veyron

20
юли
2016

По случай спечелеването на титлата на Европейското футболно първенство с родината си Португалия мегазвездата си направи специален подарък

Card image cap
Всичко за новата Skoda Kodiaq

3
сеп.
2016

Първият голям SUV на Skoda се казва Kodiaq. Вижте цялата информация за двигателите, предлаганото място, оборудването за сигурност и цената.

Card image cap

В последния брой:

Архив >