Новият Honda CR-V с отлична оценка за безопасност от Euro NCAP


27
февр.
2019

Новият Honda CR-V получи максимална оценка от пет звезди в последното издание на традиционните тестове за безопасност на независимата организация Euro NCAP. Автомобилът разполага с уникалната структура на каросерията си с водеща в класа здравина и с пълен набор от технологии за активна безопасност.

Дизайнът на платформата е съобразен с концепцията ‘All Directions Collision Safety’ и е със структура на купето ACE™ (Advanced Compatibility Engineering) от ново поколение. При нея е използвана мрежа от свързани елементи, чиято задача е да разпределя равномерно енергията при удар, като по този начин значително се намаляват силите, въздействащи върху пътническия отсек и се увеличава здравината на предната, задната и страничните зони на каросерията.

Пасивната безопасност на новия CR-V е допълнена от система Honda Sensing™, която представлява съвкупност от високотехнологични активни асистенти и е сред най-добрите в класа си. Тя ползва подаваната едновременно от радар, камера и високотехнологични сензори информация, за да предупреждава и помага на шофьора при потенциална опасност.

Наред с новия CR-V на максимална оценка по безопасност от тестовете на Euro NCAP се радват и останалите представители на европейската гама на Honda – Jazz, HR-V и Civic.

Още по темата

Card image cap
С това S8 D2 на 53 хил. км ще се почуствате като Робърт де Ниро

15
авг.
2017

Автомобилът е с перфектно запазен екстериор и интериор и се продава за 32 хил. лева – но е с десен волан

Card image cap
Открито удоволствие: Lamborghini Huracan Performante

16
юни
2017

Лятото дойде и едно от предимствата му е, че можем да караме кабриолети. Представяме ви най-интересните модели, които предстои да се появят на пазара до 2021 г.

Card image cap
Mercedes-Benz Vito получи спортна версия

2
февр.
2018

Vito Sport Line е oборудвано със спортно окачване, атрактивни лепенки и 18-цолови джанти

Card image cap

В последния брой:

Архив >