Новият Golf вече на българска земя

1205
2020

Бавно започваме да излизаме от една от най-тежките ситуации, които историята познава – пандемията COVID-19. За да запази здравето на своите служители, Volkswagen също въведе редица ограничения на работата.

В България Volkswagen стриктно спазваше всички мерки и санитарно-хигиенни изисквания на отговорните институции за безопасна работа и обслужване на клиентите в продажбено-сервизните комплекси.

Сега производството вече е възобновено във всички локации при спазване на мерките за безопасност. Това е важен сигнал за работниците, служителите, дилърите на марката, доставчиците и икономиката. Продажбено-сервизните комплекси работят, а клиентите могат да разчитат на надежден партньор в лицето на Volkswagen.

Прилагаме кратко видео обръщение на Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen леки автомобили България, който говори за положителните новини и за стратегията на марката в страната, с три основни акцента:

  1. Атрактивни предложения за актуалното продуктово портфолио – с фокус върху SUV моделите ни – автомобилът на годината за България T-Cross, бестселърите T-Roc и Tiguan, ексклузивният Touareg
  2. Новият Golf вече е в българските шоуруми – по-добър от всякога, по-дигитализиран и готов да посрещне нуждите на всеки един клиент.
  3. В средата на юни стартира предпродажбата на изцяло електрическия ID.3 за всички клиенти, които направиха предварителна резервация на модела. Както знаете, квотата за предварителна резервация за България бе напълно изчерпана за съвсем кратко време.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин