Новият G-клас идва на 15 януари


2
ян.
2018

Почти като в „Джурасик парк“, Меrcedes „опакова“ своя G-клас от 1979 в кехлибар за специален тийзър на следващото поколение на легендата, което ще бъде представено официално на 15 януари т.г. След 35 години Daimler преоткрива G-клас. Тимът от дизайнери начело с Гордън Вагенер обаче няма да „избяга“ от характерните форми на първото поколение на модела.

Броните са разположени по-елегантно до каросерията, решетката с три елемента е с лек наклон, а стъпалата в праговете са по-добре интегрирани. Иначе всичко друго е постарому: огромни огледала и сякаш сплескани от преса врати. Новият G-клас е разработен от AMG, а ще се произвежда от Magna в Грац (Австрия). Най-важната тестова отсечка е Шьокл. Тук бъдещата икона сред всъдеходите изминава изпитанието с изкачване само за 7,45 секунди – с 30 секунди по-бързо от предшественика си. Това се дължи на революционното независимо предно окачване, както и на системата амортисьори с тристепенно регулиране, притискаща всяко колело с изключителна сила.

Още по темата

Card image cap
Expert и за по-груби задачи

8
юни
2016

Peugeot конструира лекотоварния си модел на нова платформа: сега Expert се управлява почти като малък автомобил. Първите ни впечатления!

Card image cap
Семейството Iveco Daily Blue Power стана „Международен ван на годината“

23
ное.
2017

Екотриото с метаново, електрическо и дизелово задвижване грабна престижното отличие

Card image cap
Модерният, нов Kia Rio

1
февр.
2017

Kia направи фина шлифовка на двигателя, окачването и управление на модела

Card image cap

В последния брой:

Архив >