Новият Duster вече е готов!

Dacia представя новото поколение на хитовия си SUV във Франкфурт

3008
2017

Dacia представя изцяло обновения Duster, емблематичния SUV модел на марката, на Автомобилния салон във Франкфурт. От лансирането на първия модел през 2010 г. досега са продадени над един милион Duster-a и Dacia планира да продължи историята на изключителния успех на модела с изцяло новия Duster.

Родословието на авантюрист и способността да се отклонява от утъпканата пътека на изцяло новия Duster са изразени в обновения дизайн на най-новата версия. Запазвайки ДНК-то на модела, изцяло новият Duster съчетава атлетичен дизайн и истински утвърден характер, който е подчертан от чисто нов цвят на каросерията – Atacama Orange.

Отличителната предна решетка на Duster номер 2 достига предните фарове, разположени в крайните ъгли на автомобила, и прави модела да изглежда по-широк. Новата светлинна идентификация включваща LED дневни светлини, разделени на три секции. Извивките на хоризонталния преден капак допринасят за уверената стойка на автомобила. По-голямата, плътно-боядисана защитна кора с покритие от сатиниран хром подчертава характеристиките на авантюрист на автомобила и е устойчива срещу надраскване, запазвайки елегантния му вид.

По-високата средна линия допълва впечатлението за сила и защита на пътниците. Предното стъкло е издадено напред със 100 мм в сравнение с предходния Duster и е по-вертикално, което прави купето по-дълго и така то изглежда по-просторно. Новите алуминиеви покривни рейки, характерна отличителна черта за SUV моделите, удължават линията на предното стъкло за по-динамичен профил. 17-инчовите джанти са комбинирани с подчертани арки на колелата. Черното покритие на калниците подчертава характеристиките на авантюрист на автомобила. Задната светлинна идентификация на Dacia – четири червени подредени квадрата – е адаптирана за Duster, и по симпатичен начин напомня на Jeep Renegade. За момента от Dacia не разкриват данни за техниката.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин