Новият Defender тръгва от центъра на света


30
авг.
2019

Land Rover дава възможност на феновете си да видят за първи път новия Defender още преди световната му премиера на автомобилния салон във Франкфурт на 10-ти септември. Пътешествието към официалното представянето на най-способния и здрав 4х4 от Land Rover стартира в една от най-тръднодостъпните точки на земята, между високите 300-метрови каньони в долината на замъците в Казахстан. 

С помощта на пионерски иновации, вече деситилетия наред Land Rover печели специално място в сърцата на изследователи, хуманитарни организации и приключенски семейства по света.  Доказал се на най-трудоемките терени по света, новият Defender е единствения модел, който може да допълни династията на Land Rover с недосегаемия лукс в семейството на Range Rover и безкрайните възможности на функционалната серия Discovery.  

Създаден с уважение към оригинала и желание да бъде най-проходимият 4х4, новият Defender предоставя ненадминати способности, непоклатими здравина и качество, както и подобрена технология за офроуд. Новият Defender ще е символът на свободата и приключенията през 21-ви век, като в същото време остава верен на традицията и 71-годишното наследство на Land Rover. 

Всички, които нямат възможност да посетят автомобилния салон във Франкфурт, могат да гледат излъчване на живо от официалното представяне на новия Defender в 10:50 сутринта българско време.

https://www.youtube.com/watch?v=B6LCgT7zDDM&feature=youtu.be

Още по темата

Card image cap
Отборът на Русенския университет „Ангел Кънчев“ обновява своя автомобил за Shell Eco-marathon 2017

11
апр.
2017

Студентите отново се състезават в категория „Прототипи“, като разработват изцяло нови елементи

Card image cap
VW e-Bulli от 2022 г.

9
ян.
2017

I.D. Buzz ще наследи от 2022 г. легендарния микробус. Наследникът на VW Bulli ще бъде с електрическо задвижване и ще може да се управлява автономно. VW обещава за микробуса пробег до 600 километра.

Card image cap

В последния брой:

Архив >