Новият Civic в България следващия месец

Бултрако АД отбелязва четвърт век присъствие на българския пазар със специално изложение


3
апр.
2017

Новото поколение на Civic пристига в България специално за 25-годишнината на „Бултрако“ АД, официален представител на Honda у нас. Седанът и хечбекът ще отбележат своята официална премиера на юбилейно изложение, което започва от 11 май и продължава до 14 май в зала 5 на столичния IEC. Входът е свободен, а темата на събитието Honda Motor Show – 25 години Бултрако, 25 години Honda в България. Специално за изложението ще пристигнат впечатляващи мотоциклети и автомобили, някои от които лимитирани серии.

Първият шоурум на „Бултрако” е открит на улица „Раковски”, малко след кръстовището с улица „Гурко” по посока „Цар Освободител”. Там са изложени току-що внесените от Япония лъскави автомобили Honda от моделите Civic с 3 и 4 врати, лимузината Accord, елегантният и спортен Prelude и многофункционалния Shuttle. Пръв си капарира Civic сив металик г-н Първанов. По-малко от час след него  от шоурума излиза и първият напълно платен червен Civic на сем. Стратиеви, които и до днес са сред най-ентусиазираните почитатели на Honda. От 1992 г. в България се предлага пълната гама автомобили Honda. „Бултрако” е единствената фирма, вносител на японски автомобили у нас, която има директен  договор за дистрибуция с производителя в Япония. От 1995 г. започва и внос на мотоциклети, като първият от тях е купен от журналиста Петър Петров.

Още по темата

Card image cap
Нови модели на Porsche: Panamera 4 E-Hybrid

2
ян.
2017

Пазарен старт 2017 г., цена от 215 000 лв.

Card image cap
Fiesta ST200: ускорителят на частици

16
юни
2016

1,6 литра работен обем и 200 к.с. са напълно достатъчни за спортното задвижване на малкия автомобил с тегло само 1163 кг. По отношение на радостта от шофирането никой не може да се мери с жизнения Ford Fiesta ST200!

Card image cap
Фейслифт за Amarok

21
апр.
2016

VW ще пусне фейслифт на Amarok. Пикапът ще получи изцяло нови мотори, подобрена инфотейнмънт система, както и сдържано преработена външност

Card image cap
Audi R6: нов спортист с централно разположен мотор

3
юни
2016

В нишата между ТТ и R8 се побира още един спортен автомобил – който ще бъде произвеждан съвместно с Porsche

Card image cap

В последния брой:

Архив >