Новият Citroën Ë-Spacetourer: 9 места и 100% ëлектрически


12
юни
2020

Пионер в създаването на еднообемни автомобили, Citroën има дългогодишен опит и експертиза в разработването на многофункционални превозни средства в които пасажерите пътуват в пълен комфорт. На базата на своя опит, днес марката разкрива 100% ëлектрическата версия на компактния SpaceTourer: ë-SpaceTourer. Клиентите ще могат да избират между дизел и 100% електрическа версия в зависимост от своите предпочитания и нужди.

ë-SpaceTourer запазва всички качества на познатия модел и добавя предимствата, характерни за 100% електрическите автомобили:

  • модерен стил, подчертан с логото, означаващо електрическите версии ë
  • Избор между 2 автономии на пробег в зависимост от батерията (50 кВтч/230 км или 75 кВтч/330 км по WLTP) и лесно презареждане
  • удоволствие от шофиране в електрически режим и свободен достъп до зоните, обект на рестрикции във връзка с емисиите CO2 в градовете
  • комфорт по време на шофиране, благодарение на липсата на шум, вибрации и плавността на движение
  • избор между 3 дължини (XS: 4.60 м – M: 4.95 м – XL: 5.30 м), конфигурация на интериора, която позволява настаняване на борда до 9 души, добро разпределение на пространството в автомобила, достатъчно места за съхранение на багаж и обем на багажника, практичност и маневреност
  • 4 нива на оборудване, които могат да отговорят на нуждите на различните профили клиенти (Feel, Shine, Business и Business Lounge)
  • височина 1,90 м, която позволява достъп до подземни паркинги
  • технологии на борда в услуга на комфорта и сигурността: безконтактно отваряне на страничните плъзгащи се врати, камера top rear vision, active safety break, дисплей на нивото на погледа на водача и т.н.

Перфектният компактен многофункционален модел, ë-SpaceTourer предлага решение по мярка за своите клиенти – фирми и семейства, които търсят комфорт и екологосъобразност.

ë-SpaceTourer е част от електрическата офанзива, която Citroën разгръща през 2020 след моделите C5 Aircross Hybrid SUV, Ami и ë-Jumpy. Моделът ще бъде пуснат в продажба в края на 2020.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >