Новият Audi A8 с премиера във филма „Спайдърмен: Завръщане у дома“

1506
2017

Новият  Audi A8 ще се появи за пръв път на киноекраните още преди своята официална световна премиера. Флагманът на премиум марката ще гастролира в блокбастъра на студио Marvel „Спайдърмен: Завръщане у дома“. По този начин кинофеновете ще бъдат първите, които ще получат възможността да се срещнат с новия автомобил лице в лице на премиерата на филма, която е насрочена за 28. юни в Лос Анджелис.

В новия блокбастър на Marvel Том Холанд в ролята на Питър Паркър ще се вози в новото Audi A8 L, управлявано от бодигарда Хепи Хоган (в ролята – Джон Фавро). Във филмовата сцена могат да се видят част от линиите на предната и страничната част на автомобила. Освен това зрителите ще могат да видят как се представя функцията на автономно движение в задръстване: докато шофира, „Хепи“ отнема ръцете си от волана. Благодарение на активирания Audi AI пилот за движение в задръстване, Audi A8 поема автоматично управлението, а воланът се движи, сякаш се направява от невидима ръка.

Наред с новото поколение на A8, в супепродукцията гастролират още два модела на Audi: Тони Старк залага традиционно на Audi R8 V10 Spyder, докато самият „Питър Паркър“ управлява Audi TTS Roadster*. Audi ще представи новата генерация на A8 официално пред обществеността на 11. юли 2017 година в рамките на Audi Summit (www.summit.audi) в Барселона. „Спайдърмен: Завръщане у дома“ с участието на  Audi A8 стартира прожекциите си в германските киносалони на 13 юли.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин