Новият шоурум на „Зундерт Екстрийм“: притегателен център за екстремното

1002
2022

В петъчната вечер на четвърти февруари, едно колоритно място в София привлече любителите на екстремни спортове от цяла България. Новият шоуруум на „Зундерт Екстрийм“ отвори широко врати за своите клиенти, партньори, приятели и съмишленици.

Гостите се спираха още на входа, впечатлени от двата открояващи се в тъмнината Can-Am Maverick X3, а едната машина заковаваше вниманието, заради ефектния си брандинг създаден и произведен от графичното студио на „Зундерт Екстрийм“.

Всеки новодошъл беше посрещан топло и приятелски от Росица Мутафчиева и от нейния екип, а интериора на шоуруума създаваше уютно усещане у всеки, прекрачил прага, поставяйки елегантен фокус върху машините за есктремни забавления и върху десетки дрехи и аксесоари, създадени с мисъл за тоталния комфорт и безопасност на всеки, занимаващ се активно с екстремни спортове.

А вместо официални речи, Росица Мутафчиева и нейният баща, който създава „Зундерт“ заедно със своята съпруга през 1991 г., споделиха интересни и весели факти от историята на компанията.

С директно включване от централата на BRP в Прага, мениджърът за Европа, Милош Лозничка, заедно с Любомир Любомиров, регионален мениджър по дистрибуцията, благодариха искрено на целия екип на „Зундерт Екстрийм“ за перфектното партньорство, започнало през 2003 г. и движещо се по възходяща линия през всичките 19 години.

След това Васко Кръпката превзе сцената в новия шоуруум…

Тръгнахме си широко усмихнати, всеки от нас с уникален подарък в ръка; сигурни сме, че ще се върнем отново и ще бъдем посрещнати от приятели.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин